2777
2789
عنوان

مراسم ختم پدر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2260 بازدید | 58 پست

مثل یه خانم باسیاست لباس مرتب میپوشیدی همراه شوهرت میرفتی مسجد یه تسلیت میگفتی مثل مهمون برمیگشتی فقط و فقط و فقط به خاطر شوهرت 

چون هیچ وقت یادش نمیره و بعدن تلافی میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو سر مزار 

بخاطر شوهرت

در این دنیا برای کفری کردن آدم های رذلی که می خواهند همه چیز را از آنچه هست برایت سخت تر کنند، راهی بهتر از این نیست که وانمود کنی از هیچ چیز دلخور نیستی‼️
آخه هر چی به بی احترامیهاشون فکر میکنم نمیتونم فراموش کنم

اووو مگه چیکار کرده 

فک میکنی همه از خانواده شوهرشون خوششون میاد؟

نری فردا روز هم با شوهرت جنگ داری هم جلو بقیه خودتو بده میکنی.

نمیدونم چرا یهو قطع رابطه کردن. فقط میگم. تو دارین بینشون زندگی میکنی و خودت بهتر میدونی چه کاری درسته

فقط میگم اون ادم که فوت کرده دیگه دفتر زندگیش بسته شده و نیست. اگر فکر میکنی با رفتنت رابطه ها بهتر میشه و برو

اگر فکر میکنی. اگر بری بازهم همون اش و همون کاسه س

بیخیال 

من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

مردها همینطوریش هم وقتی چشمشون به خانوادشون می افته اخلاقشون عوض میشه و بعضی ها زیر گوششون خونده میشه وای به زمانیکه همسرشون هم نباشه دیگه حسابی تو گوشش میخونن و دیگه جای جبران هم نیست چون مراسم یه باره و دیگه فراموش نمیشه. برو ولی قبلش به همسرت بگو به خاطر تو میام ولی حواست به من باشه 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی...