دوستان پدر شوهرم فوت کرده راستش نرفتم آخه بچه ام الان دو سالشه حتی یک بار نیومد نوه اش را ببینه نه خودش نه دختراش بخدا ۱۶ سال است عروسشونم هیچ بی احترامی به هیچ کدامشان نکردم با وجود اینکه در حقم بدترین ظلم ها را انجام دادن بدترین حرفها را ازشون شنیدم الان دوساله یک زنگ نزدن برام به همسر زنگ میزدن ولی هرگز خبر من وبچه هام را نمیگرفتن الانم دو سال بیشتر بدون هیچ دلیلی قهر کردن شوهرم پشت سر هم پیام میده بیا زشته ولی نرفتم هر کاری میکنم نمیتونم فراموس کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
راست میگی گلم من همین وضعیت را داشتم آخر سر بجای تشکر میگفتن داروهاش را سر وقت ندادی واسه اینه فوت ک ...
منم همین داستان رو دارم البته بچه هاش چیزی نمیگن چون میدونن اگه زر زر کنن میگم خودتون ببرید ولی خودش مخ برام نزاشته هرکی میاد مونم شروع میکنه به ناله کردن حتی گاهی تهمت هم میزنه