2777
2789
عنوان

مراسم ختم پدر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 2260 بازدید | 58 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بروخواهرگلم

اولا دنیادوروزه دوما آدم حرمت خودشونگه میداره سوماهمسرت که شریکته عذاداره 

برو به همه هم تسلیت بگو هرکی ج داد که داد نداد هم جهنم

اماهمسرتو همراهت ببر بزارببینه رفتارتو

الهی ربی ومن لی غیرک💖
آخه هر چی به بی احترامیهاشون فکر میکنم نمیتونم فراموش کنم

الان  که گلمممم وقت  این  حرفها  نیست 

بلند شو  برو یه ماسک  بزن  تو  صورت دقایق  تو مجلس  باش اینجا که نری  همه تو را بده می دونند 

حتما برو، تو گوشیت قران بریز، سر خاک بخون، ناراحت باش، شوهرت این روزهارو یادش می مونه.

زن دایی من برای مراسم های مادربزرگم نیومد. دایی هم تلافی کرد، برای مادرش نرفت

https://ble.ir/azkarelahi 

با همسرت هماهنگ باش 

برو سر مزار که همسرت هم حضور داشته باشه 

یه موقع خونه نری بهت بی احترامی بشه تنها 

یا اگر خونه میری به همسرت بگو بسپاره با یه نفر بفرستت مثلا زن عمویی دختر عمویی 

بچه ها رو هم نبر 

بخدا دوسال پیش مادرم شوهرم مریض بود نزدیک ۶ ماه خونه ما بود مثل پرستار ازش مواظبت میکردم حتی کارهای ...

واقعا پرستاری از آدم بزرگسال خیلی سخته منم دارم از مادرشوهرم نگهداری میکنم هیچکدوم از بچه هاش به فکرش نیستن همه مسئولیت هاش با منه تازه راضی هم نیست

واقعا پرستاری از آدم بزرگسال خیلی سخته منم دارم از مادرشوهرم نگهداری میکنم هیچکدوم از بچه هاش به فکر ...

راست میگی گلم من همین وضعیت را داشتم آخر سر بجای تشکر میگفتن داروهاش را سر وقت ندادی واسه اینه فوت کرده

راست میگی گلم من همین وضعیت را داشتم آخر سر بجای تشکر میگفتن داروهاش را سر وقت ندادی واسه اینه فوت ک ...

منم همین داستان رو دارم البته بچه هاش چیزی نمیگن چون میدونن اگه زر زر کنن میگم خودتون ببرید ولی خودش مخ برام نزاشته هرکی میاد مونم شروع میکنه به ناله کردن حتی گاهی تهمت هم میزنه