2777
2789

...تجربتون رو بگید..ممنون🙏🦋

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم ک بچه ندارم ولی اطرافم دیدن فقط تا یکی دو سال اول شاید استفاده کنن بعدشم الان ک خیلی گرون شده ب ...

خوب بعدش میشه به عنوان شستن جوراب یا لباس زیر ازش استفاده کرد

خدایا شکرت🌹ما شآءَ اللَّهُ لا حَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🌹خدایا مراقب دخترم باش🦋🙏❤

چند باری لباسای بچه رو توش شستم ولی خب باید جمع میشد منم حوصله ام نمیکشید هر وقت چیزی کثیف میشد سریع با دست میشستم

الان بیشتر برای پیراهن های شوهرم و مانتوهای حساس و لباس های رنگ روشن خودم استفاده میکنم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
چند باری لباسای بچه رو توش شستم ولی خب باید جمع میشد منم حوصله ام نمیکشید هر وقت چیزی کثیف میشد سریع ...

تو آپارتمان واقعا نمیشه با دست لباس شست ولی اگه جا باشه راحت میشه یه گوشه گذاشتش.

تو آپارتمان واقعا نمیشه با دست لباس شست ولی اگه جا باشه راحت میشه یه گوشه گذاشتش.

چرا نمیشه؟؟؟😅

میشورم و میندازم روی حوله خشک کن حمام سریع هم خشک میشه توی تابستون روی بند رخت تو بالکن 

مینی واشم هم توی حمام جا داره وصل کردم راحته ولی چون بچه کوچیک مرتب لباس کثیف میکنه اینکه بخوای لباس جمع کنی و یکجا بشوری ممکنه کلا حتی لباس کم بیاری من خیلی به کثیفی لباس حساس بودم 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.