2777
2789
عنوان

همسرم میگه تالنگ ظهربخواب حالش رو ببر ولی من

| مشاهده متن کامل بحث + 1072 بازدید | 73 پست

من خودم به شخصه واسه هدف و شغل و درسم نگا نمیکنم همسرم موافقه یا نه! هرچی علاقه دارم و توانمندیشو دارم و هدفم هست انجام میدم 

قرار نیست برنامه‌زندگی شما رو صرفا همسرت بچینه 

خودت کجای کاری؟ خودت چی دوست داری؟ هدف خودت چیه؟ 

انسان که فقط برای زندگی زناشویی و فرزندآوری خلق نشده ...

♥️💚💜فقط‌ تویی که میتونی خودتو نجات بدی💜💚♥️

اگه واقعا میتونه کامل تامین کنه درست میگه 

بجاش برو باشگاه 

تا بچه نداری خوب استفاده کن 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خودم به شخصه واسه هدف و شغل و درسم نگا نمیکنم همسرم موافقه یا نه! هرچی علاقه دارم و توانمندیشو دا ...

منم همین نظرو دارم فردا ازم بپرسن چیکاره ای؟نگم همسر و مادر بچه هام فقط

ok bye
نظر مامان منم همینه... کارمند بوده و میگه دیوونع ای اگه بری شاغل بشی میگه که جوونی نکردم فقط کار و ...

همسذمم همین رو میگه من دوروز بهش اخم وتخم کردم ولی اون بیچاره میگه پولش رو بزار بانک سودش رو بده یکی بیاد کارهای خونت رو کنه اگه فکر می‌کنی برای کارخونه من میگم میگه براخودت میگم 

بستگی به روحیات خود فرد داره من اگه تا لنگ ظهر بخوابم مریض میشم، اشتغالو با همه سختی هاش و شیرینی هاش دوست دارم، ناگفته نماند شما الان به این شرایطت عادت کردی و اوایلش قطعا برات سخته بتونی هم به مسئولیت خونه برسی و هم بیرون از خونه به هر حال همه چی بستگی به خودت و البته همکاری و همراهی همسرت داره.

خدایا هزار بار شکرت          کاربری سوم                                       
اگه واقعا اهل خیانت واینچیزا نیست آدم واقعا من بودم کار نمیکردم فقط به خونه وغذا و... میرسیدم حالا ب ...

نه اهلش نیست ولی خدانکرده اگرم باشه من باغ به نام خودم زدم داره میسازه

همسذمم همین رو میگه من دوروز بهش اخم وتخم کردم ولی اون بیچاره میگه پولش رو بزار بانک سودش رو بده یکی ...

اسی من شمارو یادمه یبار داشتی بشدت تبلیغ خانه داری میکردی و از زنای شاغلی که حس ارامش ب زندگی نمیدن بد میگفتی چی شد خودتم میخوای شاغل بشی که😕😂😂😂

عجبا

ok bye