2777
2789

چند وقته گیردادم چون به هام بزرگن برم یه کاری شروع کنم البته براخودم کارکنم میخواستم آرایشگاه یاخیاطی بزنم اصلا تحقیق کردم پشیمون شدم 

بعد گفتم  بوتیک بزنم همسرم میگه خسته میشی نکن شاغل شی سنت دوبرابر الان نشون میده فرسوده میشی میگه من دارم کارمیکنم کافیه تو به خونه برس ناگفته نمونه همین پول یاسرمایه که میخواد بده به من خودش می‌تونه ازش پول دربیاره اونم میگه براخودت کلاس برو سرگرم شی 

تفریحی 

نمیدونم ازحرفش خوشحال باشم که هوام روداره یا برا بیهدفیم ناراحت 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه واقعا اهل خیانت واینچیزا نیست آدم واقعا من بودم کار نمیکردم فقط به خونه وغذا و... میرسیدم حالا بستگی به خود طرفم داره

خدایا مرسی که منم لایق مادر شدن دونستی میشه برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات بفرستین.. مرسی از همتون ان شالله به حاجت دلتون برسین😍😍🌹

شاغل بودن خانوما بستگی به روحیه شون داره . من چنین روحیه ای ندارم البته بی هدف هم نیستم هر روزی یه کاری که دلم بکشه انجام میدم تو خونه 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚