2777
2789
عنوان

برخورد شوهرم با کادو تولدش😤😤😤

420 بازدید | 28 پست

دی تولدش بود واسش کمربند خریدم ۵۰۰ تومن وقتی بهش دادم خیلی بی ذوق گرفت و تشکر کرد بعدشم گفت به چه کارم میاد آخه😐در حالی که به اندازه شلوارهاش کمربند نداره هی جابجاشون میکنه..بعد امروز تو کمدش دنبال چیزی می‌گشت چشش خورد به جعبه اش گفت از کجا خریدیش میخوام برم ببینم عضوش میکنه به لباسی چیزی بخرم...بعد از یکماه تازه یادش اومده

پارسال براش پلیور خریدم گفتم امسال یه چیز دیگه بخرم اینجوری کرد😒

شما بودین ناراحت نمیشدین؟

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

چند روز بعد تولدش تولد من بود واسم به تاپ خرید و یه دستکش گرم..حالا من ۳ تا دستکش دارم که اصلا نمی پوشم ولی چیزی نگفتم که برم عوض کنم با به کارم نمیاد گذاشتم تو کمد..بلاخره هدیه هست..نمیدونم چرا اینکار میکنه بی شخصیت😒😒

خدایا شکرت🙏🏻                                                              قسم به روشنایی . و قسم به شب چون آرام گیرد . پروردگارت تو را رها نکرده و با تو دشمنی نمیکند(الضحی)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من چند سال هست دیگه کادو نمیخرم چون همش من میخریدم اون نمیخرید منم واسه هیچ کدوم از مناسبت ها اصلا جشن نمیگیریم

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
من چند سال هست دیگه کادو نمیخرم چون همش من میخریدم اون نمیخرید منم واسه هیچ کدوم از مناسبت ها اصلا ج ...

والا منم زورم گرفته دیگه براش کادو نگیرم

باهاش سرسنگین شو وقتی ازت علتشو پرسید بگو بهش که بخاطر این رفتارش ناراحتی

خب میتونست اینجوری رفتار نکنه حتتتتتی اگه هم میخواد تعویضش کنه یجوری بگه تو ناراحت نشی

تو عمرش ساعت مچی نداشت برای تولدش خریدم چندسال پیش قیافه ش کج کرد هی گفت چرا خریدی اخرم بردیم ساعت دیواری برای خونه خریدیم دیگه کوفتم نخریدم ازون به بعد بعضی لیاقت نرارن چقدرم با ذوق خریده بودم براش .حالا بعد سالها میگه دوست دارم یه ساعت اپل واچ داشته باشم منم تو دلم میگم 👍بیا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣ببخشیدا 😃

نخر دیگه

نهایتا با یه کیک و شام سروتهشو هم بیار

اگرم گله کرد بگو سلیقه ت خاصه نمیشه برات کادو خرید

خدایا به حق فاطمه زهرا هرکی آرزوی فرزند داره و به صلاحشه دامنشو سبز کن.النا خانوم من رو هم در پناه خودت حفظش کن.آمین❤
تو عمرش ساعت مچی نداشت برای تولدش خریدم چندسال پیش قیافه ش کج کرد هی گفت چرا خریدی اخرم بردیم ساعت د ...

والا همین رفتار درسته

والا منم زورم گرفته دیگه براش کادو نگیرم

نگیر براش خیال خودت رو راحت کن

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
میشدم شدید هم ناراحت میشدم مناسفانه پدر من همچین اخلاقای بدی داره مسگه چرا خریدی و…نخری هم ناراحت ...

من دیگه نمیخرم کادو براش

والا همین رفتار درسته

خوب ادم ناراحت میشه دیگه والله چه ذوقم میکردم حتما شما هم ذوق داشتی دلت خاسته که خریدی اما ازین به بعد هروقت کادو بخای بخری ته دلت ناراحت ازین رفتاراش .عیب نداره خودت ناراحت نکن تجریه بشه برات مثل من قشنگم