2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از فردا تازه کلاسام شروع میشه  آیین نامه رو بار چندم قبول شدین؟  آزمون شهری رو چی ...

این نامه دفعه اول بدون غلط قبول شدم اما تو شهری خودم خراب میکنم امروزم پارک دوبلم خیلی داغون شد 

چند ساعت قبل از امتحان  با خود مربی های آموزشگاه یکی بجز مربی خودت برو تمرین  من این کار ...

منم همیشه یه ساعت قبل آزمون با مربی میگرفتم میرفتم تر میزدم😂

اخ چقد ادم لجش میگیره منم دوبار به خاطر این موضوع که همون اول نشستم خاموش کردم رد شدم😑😑

بعد بقیه خاموش میکردن افسره با مهربونی میگفت عجله نکن آروم آروم پاتو از رو کلاچ بردار و و گاز بده

دوبار هم خاموش میکردن باز قبول میکرد و منو رد میکرد 😐💔

منم همیشه یه ساعت قبل آزمون با مربی میگرفتم میرفتم تر میزدم😂 اخ چقد ادم لجش میگیره منم دوبار به خا ...

خاهری چشمامون آبی نیست 😔😂 

نه من گرفتم خدایی خوب بود قبول شدم همون سری 

من بدبخت رو بار دوم تا ازم پارک جدول و دوبل و دور دو فرمون و همه چی نگرفت ول نکرد بیشهور 😐 فقط نرسوندمش خونه اش 

خاهری چشمامون آبی نیست 😔😂  نه من گرفتم خدایی خوب بود قبول شدم همون سری  من بدبخت رو با ...

ولی افسره من اون دفعه ای که قبولم کرد تمام بدی هاشو جبران کرد🌝🤣

چون فقط ازم خواست یه تقاطع دور بزنم و قبولم کرد😍🤣به همین راحتی

بیشتر حرف بقیه اذیتم می‌کنه همش میگن بازم قبول نشدی 🥺

به بقیه نگو

من به جز خانوادم به کسی نگفتم

خانوادمم تشویقم میکردن باهام درد و دل میکردن که ناراحت نباشم و...

منم بار پنجم قبول شدم انقد ذوق مرگ شدم که نگو😍🌝

ایشالا تو هم حتما دفعه بعدی قبولی قشنگم