2777
2789

سلام من تو خوابگاهم و ی مسئله ای دارم یکی از هم اتاقیام اون اوایل یبار ازم خواست لباسمو قرض بدم بهش منم دادم بعد ازون دگ هر وخ بخواد لباسمو بر میداره بعد ک تو تنش میبینم میگه با احازه ت من اینو پوشیدم :/ حتی لباس بیرونامو ک من تو دست میشورم و قشنگ اتو می‌کشم ک سالم بمونن چون واقعا ادم پولداری نیستم دائم بخرم بر میداره تو خوابگاه میپوشه و خب ادکلن خودشو نیزنه بهش بوی تن خودش میمونه بهش خب منم دوس ندارم حقیقتش اما روم نمیشه بگم چی بگم بهش چجوری بگم ک دگ لباسامو نپوشه کم مونده گریه کنم خیلی ب بو حساسم بعد بوی تنش کلا رو لباسامه

یه بار خجالت بزار کنار بگو لطفا دیگه لباسامو نپوش 😐 

چه جور اون آنقدر پرو تو هم مثل خودش باش 

تو یادت نیست ولی من خوب به یاد دارمبرای داشتنت  دلی  را به دریا زدمکه از آب می ترسید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازمن ب تو نصحیت ب رو نمون بهش بگو پررو بودی  همه جا برد کردی نبودی  سوارت میشن بهش بگو پررو باش مگ چکارته خانواده ات نی بزار ناراحت بشه اون مگ کسی لباس شو. برداره ناراجت نمیش توام روک بهش بگو زشته بخدا یک چیز شخصی هست لباس 

کسی که قدرت نه گفتن نداره 

باید اون شرایط رو تحمل کنه تا خود طرف دست برداره

حالا هرکی هر راه حلی بگه نمیتونی انجام بدی چون خودتون گفتید روت نمیشه چیزی بگی

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

خب رک بگو من دوست ندارم لباسامو کسی تن بزنه 

بدم میاد 

من الان هیچ وقت هیچ وقت نمیزارم احدی ب لباسام نزدیکم بشه چون ب بو حساسم و واقعا اگه یکی لباسمو بپوشه بعد خودم بپوشمش حتی اگه بشورمم بازم خارش پوستی میگیرم 

بهتر یاد بگیری 

چرا میگی نمی تونم بهش بگم

رک‌بگو دوست ندارم بی اجازه برداری

موقع اجازه گرفتن هم صریحا بگو نه

یا وقتی تنش دیدی بگو یادم نمیاد بهت اجازه داده باشم

یا مثل خودش مقابله به مثل کن لباس های خوبشو بردار بپوش

داری تو حامعه زندگی میکنی که پر از دغل کار و گرگ

اون از سادگی و سکوتت داره سو استفاده میکنه

چقدر پررو هستش، منم یه هم اتاقی داشتم اینطور بود، حتی تمام خوراکی ها رو هم توی کمدم بی اجازه برمیداشت، اما به روز بهش گفتم ببین عزیزم دوستی سرجای خودش حریم خصوصی هم سر جای خودش میشه دیگه لباسم رو برنداری!!!!!

همون شد دیگه راحت شدم

ای عشق همه بهانه از توست....

لگو عزیزم بدن من حساسه .پوستم دون دون شده و به قرمزی زده احتمالا از وختی لباس های منو پوشیدی اینجوری شدم

اووووو چی گفتماااا😁😁😁

آنچه را گنجش توهم میکنی.....زآن توهم گنج را گم میکنی......چقدر توصیف حال منه😢😢😢من عاشق مردی ام همه ی داشته هامو ازم گرفته.پدر.مادر.خانواده😢مردی که هم دردم اونه.هم درمونم.میگن عشق به رسوا شدنش می ارزد.مر د...تو میارزیدی؟میارزی؟تو بغلت که جام میدی غمهای عالم میشه فراموشم☺ولی گذشتمون.یه روز قبلمون.یه ساعت قبلمون همه چی رو میریزه بهم.بقول خودت تو در من یک تیمارستان روانی هزار تخت خوابی احداث کردی.خداقوت مهندس 😏😡