2777
2789

دوران عقد خودشونو قشنگ نشون دادن یا بعد از ازدواج بدتر شدن ؟فقط نسبت ب همسر اینجورین یا کلا خاهر مادر دختر چرا؟

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اکثرا زورشون به زناشون میرسه. مادر و خواهرشون لختم بگردن هیچی نمیگن که به کنار میگن مریم مقدس هستن اونا

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

من پدرم به شدت مریضو روانیه فک میکنه مردا با نگاه کردنم تجاوز میکنن به تمام معنا مریضه اون زلزله زدگان ترکیه رو میدید میگفت چرا مردا زن هارو هم نجات میدن شاید زن لخت بود میگرفت تجاوز میکرد ذهنش مریضه

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
پدرم شکاکه فقط به مادر بیچارم. خواهر و مادرش رو میپرسته

الهی بگردم منم نامزدم در حد نشون از قبل دوست بودیم میشه ی سر ب تاپیک قبلیم بزنی میترسم بخدا ازش ولی خیلی ویژگی های مثبت داره همش میگه فقط رو تو حساسم

من پدرم به شدت مریضو روانیه فک میکنه مردا با نگاه کردنم تجاوز میکنن به تمام معنا مریضه اون زلزله زدگ ...

یا ابلفضل چجوری مادرتون زندکی میکنه باهاش وایی

سلام داماد ما اینجوریه تازه خودش بیکار خالم معلمه. 

به دلایلی زیاد هم نتونستن تو دوران عقد بمونن و این باعث اشتباه بزرگش شد تا الان خیلی قهر کرده اومده ولی مرده خیلی زبون بازه. 

مثلا خوشش نمیاد هیچ آقایی بهش زنگ بزنه. یا آقایی که خودش نمایشنامه صحبت کنه نمیزاره شبا خودش بره بیرون و...

ولی خاله منم یکم سلیطه اس و کم نمیاره 😁😁🚶‍♀️

من هیچ جایی براب درد دل ندارم گاهی میام اینجا شاژ بشم‌دلم‌خالی شه . 

عزمزمه همسرتون بددله شماهم؟

اکثرا زورشون به زناشون میرسه. مادر و خواهرشون لختم بگردن هیچی نمیگن که به کنار میگن مریم مقدس هستن ا ...

دقیقا

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
سلام داماد ما اینجوریه تازه خودش بیکار خالم معلمه.  به دلایلی زیاد هم نتونستن تو دوران عقد بمو ...

سلام عزیزم کار خوبو خالت میکنه بخدا نباید ب این مردا رو داد😀

یا ابلفضل چجوری مادرتون زندکی میکنه باهاش وایی

بسختی اولش مادرمو زندانی میکرد خونشون حیاط داشت رو حیاط نم چی گذاشته بود حیاط دیده نشه رو پنجره ها چسب زده بود هیچ کس مادرمو نبینه الان یکم بهتر شده ولی مغزش مشکل داره فکر میکنن دور از حضور همه حیونن با دیدن جنس مخالف زود تجاوز میکنن بهم

اکثرا زورشون به زناشون میرسه. مادر و خواهرشون لختم بگردن هیچی نمیگن که به کنار میگن مریم مقدس هستن ا ...

اره نامزد منم میگه مگه زور من ب چند نفر میرسه زمانی ک بهش میگم ب مامانت اینام گیر بده 

میگه تو زنمی اختیار تو دست منه

عزیزم من نشونم میشه تاپیک قبلمو بخونی بهم بگی ممنو میشم

اره نامزد منم میگه مگه زور من ب چند نفر میرسه زمانی ک بهش میگم ب مامانت اینام گیر بده  میگه تو ...

بگو اختیار من فقط تو دست خودمه بگو صاحب و مالک من نیستی که تو دسته تو باشه