خانوما من الان تپش قلی گرفتم واقعن دیگه حالم بدجور خرابه دارم دیوونه میشم انگار دنیا ب اخر رسیده .. چن ساعت پیش ی کلیپ از زلزله ترکیه دیدم ک ی خونواده زیر اوار مونده بودن و از خودشون فیام میگرفتن و خداحافظی میکردن حتی نمیتونستن تکون بخورن حالشونم بد بود من بجای اونا احساس خفگی دارم احساس خیلی بد .. چیکار کنم هیچی از دستم نمیاد کسی از سرنوشتشون خبر داره یا نه ؟؟
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
بازهم دم ترکیه گرم کار خوبی کرد اینترنت پرسرعت داد
سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
عزیزم توکل کن بخدا ایمانت رو قوی کن وضو بگیر و بخواب یکم قران بخون امید بیار به خدا کی تو این شرایط جز یاد خدا و ذکر و قرآن میتونه بهت آرامش بده نترس
یجایی شنیدم انسانها اگر واقعا مرگ رو بپذیرند و بدونن این دنیا فانی و اون دنیا باقی هیچ وقت وقتی کسی میمیره نمیپرسن عه چش شد این که سالم بود باید بدونن هر انسانی یه تایمی زندس
خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
کاربری دست دو نفره... یه دختر مجرد شاد، با یه خانوم متاهل... خدایا تورا کجا گم کرده ام؟شبیه کودکی که در بازار دست مادرش را رها میکند تا عروسک هارا بنگرد، اما وقتی فهمید مادرش را گم کرده،دیگر تماشای عروسک ها هم برایش لذتی ندارد....خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که کتفم از جا دراد..عاشق اهنگای شادمهرم😌عاشق طبیعت و گل و گیاهم😁حامی حیوانات😍عاشق بارون و پاییز💫خدایا خیلی دوست دارم😘امیدوارم هر کسی این امضا رو میخونه به اون خوشحالی که الان نیاز داره برسه🌺نه که دوستت نداشته باشم...نه! فقط میترسم ازت..پیچیده ای! همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری! همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی! میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)
.single. هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست // بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // // عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365 ali365365kia@gmail.com