2777
2789
عنوان

کیا بیدارن 😭😭 ی لحظه میاید توروخدا

| مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 43 پست
عزیزم توکل کن بخدا   ایمانت رو قوی کن وضو بگیر  و بخواب   یکم قران بخون   امید ب ...

😭 بقران انقد گریه کردم از خدا خواستم کمکشون کنه واقعن اخ سخته ادم ب مرگ تدریجی اونم تو بدترین شرایط بمیره دوس دارم ببینم زنده از زیر اوار درشون اوردن .. من الان پریودم نمیتونم قران بخونم کاش میتونستم حداقل کمی اروم بشم بدنم یخ کرده دستام از سر شب میلرزه 

عزیزدلم روزانه تو سراسر دنیا هزاران اتفاق بد میفته زلزله،سوختگی،اتش سوزی غرق شدگی و و ...

درسته بینهایت قلب ادم ب درد میاداما سعی کن این چیزارونگاه نکنی منم مث شما بینهایت احساسی ام و ظرفیتشو ندارم خیلی وقته که به هیچ وجه اینطور فیلمها یا خبرها رو نمیبینم و نمیخونم

چون یقین دارم که خدایی که بالاسرمونه قطعا از همه مهربانتر داناتر و باتدبیر تره

پس از خدا با تموم وجودت بخواه کمکشون کنه و نجاتشون بده 

وگرنه دیدن صحنه دلخراش توسط شما هیچ سودی برای اونا نداره

برای ارامش قلبت صلوات بفرست عزیزم🤲و دعا کن خدا بهشون کمک کنه😣

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری باید از سرنوشتشون بدونیم .. حتی الان ک نه ولی چن روز بعد .. راهی هس ؟

من اخبار و دقیق دنبال نمیکنم وگرنه برات پیدا میکردم ببینی 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
😭 بقران انقد گریه کردم از خدا خواستم کمکشون کنه واقعن اخ سخته ادم ب مرگ تدریجی اونم تو بدترین شرایط ...

قران خوندن تو پریودی  هیچ اشکالی نداره فقط سوره های سجده واجب و نخون دوصفحه از بقره بخون ترجمشو بخون ارومت میکنه

منم شب  بعد زلزله ترکیه یه پسر بچه دیدم نصفش زیر اوار بود  تو ارتفاع بلند یکی این سمت داشت بهش اشهدشو میگفت اونم بلند تکرار میکرد انقدر ترسیدم  دیدمش و به این مرده که داشت بهش اشهد و بلند بلند میگفت حرف زدم بدم اکمد چند روز بعد نجاتش داده بودن کلیپش و دیدم خیالم راحت شد

خدایا شکر گزارتم که حاجتمو دادی دوستان عزیزم با دعای خیر شماحضرت عباس و امام حسین حاجتمو دادن انشالله همتون حاجت روا بشید خدایاااااا ممنونتم  اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم          "أَمیرِی حُسَیْنٌ وَ نِعْمَ الاَْمیرُ"
قران خوندن تو پریودی  هیچ اشکالی نداره فقط سوره های سجده واجب و نخون دوصفحه از بقره بخون ترجمشو ...

ممنونم عزیزم ❤ ایت الکرسی خوندم اروم شدم خدا ب ادمها از مادر هم مهربونتره مطمئنن حکمتی توش هست و از بنده هاش غافل نیس 💔

سلام عزیزم تو ی تاپیکی در مورد مسمومیت دانش اموزان تو جواب یکی از کاربرا پست گذاشتم ک چرا اسم دبیرستانشونو نمیگن جالبه بعد ایشون اینطور جواب داده .. واقعن اخ چرا انقد راحت دل میشکونن و بدون اینکه منظور ادمو متوجه بشن فقط چون اسم کاربریم اینه .. تو همون تاپیک کلی فحش هم ب کاربرای دیگه دادن ک نتونستم اسکرین بگیرم و چون قانون سایت اینه ک تاپیک برا این چیزا نزنیم منم تو تاپیک خودم اسکرینشو براتون فرستادم .. ممنونم از زحماتتون

@نی_نی_یار_3  

@نی_نی_یار_شب  

@نی_نی_یار_شب