2777
2789

اگه حساسی نخون لطفا

خانوما من الان تپش قلی گرفتم واقعن دیگه حالم بدجور خرابه دارم دیوونه میشم انگار دنیا ب اخر رسیده .. چن ساعت پیش ی کلیپ از زلزله ترکیه دیدم ک ی خونواده زیر اوار مونده بودن و از خودشون فیام میگرفتن و خداحافظی میکردن حتی نمیتونستن تکون بخورن حالشونم بد بود من بجای اونا احساس خفگی دارم احساس خیلی بد .. چیکار کنم هیچی از دستم نمیاد کسی از سرنوشتشون خبر داره یا نه ؟؟

ی چسزی بگید اروم شم .. خدا کمکشون میکنه یا نه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نبین چرا میبینید خا

☆彡彡   بـہ سوے بے نهایت و فَـراتر از آن! ミミ★                    ____________________________________________                 گروه بنفش   ❤🤍                                                                     ✼  ҉    𝐒𝘵𝘳on𝓰  𝒢𝒾𝓇𝓁    ҉  ✼ .                                                                                     

مجبوری ببینی

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  
بله معلومه که کمک میکنه.ما همش غصه ی بقیه رو میخوریم هیچ کی غصه ی مارو نمیخوره 

اخ الان میرم زیر پتو حتی انقد جات تنگو تاریکه ک نمیتونی تکون بخوری بخدا یخ کردم حالم بده از ذهنم نمیره