2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زنگ بزن پلیس پلیسا عاشق اینجور چیزاست برن صدارو قطع کنن😂 ما هر موقع از صدای موزیک کلافه شدیم سریع ...

فک کنم یکی زنگید صدا قطع شد😂😂

اینا هر شب اینجورین ولی امشب رد دادن عملا آهنگ کردی گذاشتن با چه صدایی

من یک بار صدایی عروس کشون همسایه(ازساعت۱شب تا۳شب) اذیتم کرد.. دست و سوت و جیغ اهنگ و رقص... 

زنگ زدم۱۱۰

اومدن همسایه هم یک طبق کیک عروسی کامل داد بهشون رفتن😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐😐

ای مرغ گرفتار بمانی و ببینی؛ آن روز همایون که به عالم قفسی نیست🌾🕊

ساعت از دوازده بگذره هرجا مزاحمت صوتی داشتن زنگ بزنید بیان جمعشون کنن  همسایه بغلی ما یه شب دخترم نوزاد بود گریه کرد هی مشت میزد دیوار حالا بچه من هرشب آروم بود اون یه شب نمیدونم چرا گریه میکرد همون همسایه هم چند وقت بعد عروسی داشتن تا نصف شب سروصدا ماهم زنگ زدیم اومدن جمعشون کردن دلم خنک شد 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

وای من بودم از پنجره تا کمر خم میشدم میگفتم ااااوه ااااااوه بیا وسط😐😂😂😂😂

کاربری از سال های دور به سده ی ۹۳😐به خدا سیم کارت مادرشوهرمه😐من اگه این دفعه تعلیق شم دیگه موشرابی ندارن سایتها🥺#جیگری با موهای شرابی❤️😁
دارن قرمیدن😁

اها لعنتی😂😂

صدا انقدر بلده آدم تو جاش بدنش ناخودآگاه می‌لرزه یکساعت پیش یکی گیتار میزد میخوند انقدرم صدا میدن برام عجیبه تا حالا ندیدم همچین جایی ۱۱ شب به بعدم شروع میشه

فک کنم یکی زنگید صدا قطع شد😂😂 اینا هر شب اینجورین ولی امشب رد دادن عملا آهنگ کردی گذاشتن با چه صد ...

از دوازده به اونور راحت پلیس میاد . قبلشم میادا 

نترس زنگ بزن فشنگی خودشونو میرسونن

یکی بار گزارش بخوره درش پلمپ میشه راحت میشی