2777
2789
اها لعنتی😂😂 صدا انقدر بلده آدم تو جاش بدنش ناخودآگاه می‌لرزه یکساعت پیش یکی گیتار میزد میخوند انق ...

ایشالله همیشه صدای خنده و شادی و رقص توی خونه ها پر باشه❤️

کاربری از سال های دور به سده ی ۹۳😐به خدا سیم کارت مادرشوهرمه😐من اگه این دفعه تعلیق شم دیگه موشرابی ندارن سایتها🥺#جیگری با موهای شرابی❤️😁

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یک بار صدایی عروس کشون همسایه(ازساعت۱شب تا۳شب) اذیتم کرد.. دست و سوت و جیغ اهنگ و رقص...  ز ...

عروسی یه شبه 

درسته سخته ولی باید تحمل کرد

آدم نباید مجلس گندون کسی باشه

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
از دوازده به اونور راحت پلیس میاد . قبلشم میادا  نترس زنگ بزن فشنگی خودشونو میرسونن یکی بار گ ...

صدا قطع شد الان فک کنم یکی زحمتشو کشید من کلا دلم نمیاد هیچوقت زنگ بزنم ولی اینا دیگه اصلا درک ندارن

طرف های ماقبل عروس هماهنگ میکنن با پلیس یه جعبه شیرینی خرجشه

نه بابا اینجا قشنگ پلیسه اومد کیک گرفت رفت مثل خنگا😐😐😐😐😐

ای مرغ گرفتار بمانی و ببینی؛ آن روز همایون که به عالم قفسی نیست🌾🕊
عروسی یه شبه  درسته سخته ولی باید تحمل کرد آدم نباید مجلس گندون کسی باشه

شما مجلس گندون نباش عزیزم.. 

نصیحتتم نگه دار لازمت میشه... 

ای مرغ گرفتار بمانی و ببینی؛ آن روز همایون که به عالم قفسی نیست🌾🕊
شما مجلس گندون نباش عزیزم..  نصیحتتم نگه دار لازمت میشه...

من نیستم 

فعلا آب لازمی....

مدیونی اگه امضامو بخونی و هر جا که هستی قِر ندی😁😁😁😁 رقص گردن هم قبوووله😂😂😂                                                                      
فاصله داره یه پل و یه پارک فاصله داره ولی نمیدونم اون چه باندیه خدایی

بهتر از صدای دور از تمام خونه ها مجلس ختمه که

کاربری از سال های دور به سده ی ۹۳😐به خدا سیم کارت مادرشوهرمه😐من اگه این دفعه تعلیق شم دیگه موشرابی ندارن سایتها🥺#جیگری با موهای شرابی❤️😁
الان گذاشتن شب به اون چشمات خواب نرسه از ابی

😂😂😂😂😂ایول