2777
2789

چند روزیه شوهرم عصبیه بهونه میگیره پرخاش میکنه حتی تاپیک قبلی هم گفته بودم رفتارش درست نبوده باهام امشب هم یه چیز ساده گفتم گفتم که پیام رو جمع کردی پیام نمیدی عصبی شد و باهام بد رفتار کرد چرا اینطوری شده ؟؟!!! خانوما تجربه دارین؟؟چرا شوهرم اینجوری میکنه سر هر چی بد  میکنه بهونه میگیره و اصلا انگار رغبت نداره بهم ...نامزدیم خیلیییی ناراحتم خیلییی دلم گرفته

مشکلات اقتصادی کمرشو شکونده🥴🥴🥴

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم یک وقتایی میبینی براش یک مشکلی کاری پیش امده که ذهنش خیلی درگیره یا کم حوصله شده این جور مواقع مرد ها خیلی بهانه گیر میشن یا هرچی فقط باید صبوری کرد .وسکوت باید مدارا کنید دورست میشع اما لجبازی کردن وحرف زدن تو اون موقیت ها اشتباهه 

یکم که پولش کم شده آره ولی من چیکار کنم بخدا کاریش ندارم همیشه هواشو دارم

خب دیگه این روزگار باذاین خرج و مخارج برای مردا اعصاب نمیمونه گلم.بازم بیشتر بهش محبت کن کاری کن که پیش تو ارامش بگیره

ن‍‌ی‍‌از دارم: ی‍‌ک‍‌ی ب‍‌اش‍‌ه ک‍‌ل‍‌ی ب‍‌ه‍‌ش ف‍‌ح‍‌ش ب‍‌دم‍‌‍‌و س‍‌رش داد ب‍‌زن‍‌م ت‍‌ه‍‌ش ب‍‌گ‍‌ه #اروم ش‍‌دی؟.ب‍‌ی‍‌ا ب‍‌غل‍‌م!️                   

مشغله کاری،البته شوهرم خیییییلی سعی میکنه ناراحتیای محل کارشو نیاره خونه ولی خب بعضی وقتا نمیشه،من اینجور موقعا زیاد بهش گیر نمیدم سوال پیچ نمیکنم یکی دو روز بعدش خودش درست میشه

اازش یه بار بپرس چیزی داره اذیتش میکنه؟ ممکنه به هزار دلیل اینجوری شده باشه

پرسیدم میگه کارات حرفات والا من همیشه همینجوری بودم چرا اینطوری میگه انگار که سرد شده باشه ازم دوری میکنه 

عزیزم یک وقتایی میبینی براش یک مشکلی کاری پیش امده که ذهنش خیلی درگیره یا کم حوصله شده این جور مواقع ...

لجباری نکردم حرفی هم نزدم گفتم فردا حرف می‌زنیم اونم هیچی نگف و رف پیامم نداد حتی منم ندادم 

مشغله کاری،البته شوهرم خیییییلی سعی میکنه ناراحتیای محل کارشو نیاره خونه ولی خب بعضی وقتا نمیشه،من ا ...

اره شوهر منم خیلی مقاوم آخه انگار که مثلا یه چیزی گفته باشن از من کلا بدش اومده هرچی بگم سریع ناراحت میشه مثلا میگه ارهههه من بدم همیشه هر کاری بکنم بدم واست

اره شوهر منم خیلی مقاوم آخه انگار که مثلا یه چیزی گفته باشن از من کلا بدش اومده هرچی بگم سریع ناراحت ...

یه چند روزی زیاد دور و برش نباش نه اینکه محلش ندیا نه،فقط به پر و پاش نپیچ زیاد بعد که یکم ارومتر شد قشنگ بشین خیلی با ملایمت باهاش حرف بزن عزیزم