2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ممنونم ازت به سؤالام جواب دادی...خیلی ذهنم درگیره این مشکله...ففط شما عفونت نافت چقدر طول کشید ...

من نافم آلان کلا قشنگ نیسن گوشت اضافه رد ولی خوب شد .....اما  کلا جای عملم ایسه کرد دوباره درت گذاشتم

من مامانم ابدومینوپلاستی یا همون جراحی زیبایی شکم رو پیش دکتر الستی انجام داده، خوش فرم شده شکمش، ولی خوب بعدشم خیلی رعایت کرده و مواظب هست  فعالیت بدنی داره. اگه میخوای انجام بدی واقعا پیش دکتری که خیلی این عمل رو انجام داده برو و نتیجه عمل هاشم موفقیت امیز بوده. نمونه کارهای دکتر الستی تو پیجش هست و خیلیا میرن پیشش

من کلینیک هرا عمل ابدومینوپلاستی انجام دادم خیلی خوب شده هیکلم خدایی

فقط یکم کبودی داشت بعد عمل که یه ماه بعد کاملا رفع شد اصلا جای بخیه ام نمونده

خیلی وقت بود دنبال دکتر خوب میگشتم و این کلینیک هم هزینه مناسب میگرفتن و نسبت به جراحای دیگه انصاف داشتن. هم جراحشون خانوم بود

چون شوهرم خیلی حساسه تو این مورد

شماره تماس و میزارم که تلفنی مشاوره بگیرید 66933906

یه بار برای همیشه از شر شکم شل و آوویزون بعد زایمانم خلاص شدم ورزش و رژیم برام واقعا فایده نداشت تا اینکه تصمیم گرفتم ابدومینوپلاستی کنم دکتر امیررضا معتبر معجزه کردن نه‌ تنها شکمم تخت و خوش‌ فرم شده بلکه کلی سایز کم کردم و لباسام همه برام بزرگ شدن مهم تر از همه اینکه اعتماد به‌ نفسم صد برابر شده

بله، خیلی‌ها راضی بودن و شکمشون صاف شده، ولی بستگی به جراح و مراقبت‌ها هم داره. دکتر مهدی کرمی متخصص پلاستیک و کاربلد این کاره، می‌تونی برای مشاوره بری پیشش. بهتره نمونه‌کاراشو هم ببینی تا مطمئن بشی.