2777
2789
دوست من انجام داد افتضاااااح شد البته شاید زبادی زده بود دماغ ریز داشت با ی قوس کوچیک یهو شد ی دماغ ...

وای آره میگن فیلر بینی نزنید حرکت میکنه پخش میشه بد میشه 

ما همیشه یه چندثانیه دیر رسیدیم    گشنه ولی یجور دیدیمون که انگار سیرِ سیریم    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست من انجام داد افتضاااااح شد البته شاید زبادی زده بود دماغ ریز داشت با ی قوس کوچیک یهو شد ی دماغ ...

ولی من ی کم تو رفتگی داشت ی طرف دماغم زدم دماغم صاف شد نوکشم ی کم زدم دماغم سر ب هوا و خوشکل شد چون کوچیک بود فقط زیاد خوش فرم نبود.  من خیلی راضیم 

حال دلتون خوب ❤️
همش خوبه ولی خواهشاااابن مژه نزن دیدم بیرون خانوما زدن ابی شده و بدجور ضایع بوده

اون خط چشمه گلم ارع منم خیلی بدم میاد قیافه جا افتاده میشه.     ولی واسه من بن مژس بین خود مژه هاس اصلا معلوم نیس الان ک مشکیه حتی ابی هم بشه بازم معلوم نیس فقط ی حاله تیره ب چشم میده ک باحالع

حال دلتون خوب ❤️
میگن بعد یمدت دهنت بو میده و کامپوزیتتم هی مدام چندسال یبار باید عوض کنی خب این خیلی بده

منم اینو شنیدم.

حتی چند نفر رو دیدم که کامپوزیت کرده بودن،به همین دلیل بعد یه مدت پشیمون شدن.

منک یه بار بوتاکس زدم ازون ب بعد زیاد سردرد میشم مخصوصا جاهایی روک بوتاکس تزریق کردن 

کجا زدین بوتاکسو

ما همیشه یه چندثانیه دیر رسیدیم    گشنه ولی یجور دیدیمون که انگار سیرِ سیریم