2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آهااا خب از لحاظ زیبایی راضی هستین؟؟

من تقریبا یه سال پیش زدم میخاستم ابروهام بره بالا تغییر ک نکرد هیچ خیلی اذیت بودم مثلا اخم نمیتونستم بکنم گریه میکردم میگفتن خیلی زشت میشم اصلا صورتم حالت نمیکرف حس بدی داشتم تازه وقتایی ک یه ضربه ب ابزوهام میخورد یا برا آرایش ماساژ میدادم پیشونیمو ابزوهام برا خودش فرم عجیب غریب میگرف مثلا سر ابروهام یهو میومد بالا تا چند دقیقه بعد کلی ماساژ درست میشد

من تقریبا یه سال پیش زدم میخاستم ابروهام بره بالا تغییر ک نکرد هیچ خیلی اذیت بودم مثلا اخم نمیتونستم ...

ایوای چقدر سخت‌.... ایشالا ک درست بشه گلم مرسی ک توضیح دادی عزیزم ❣️🌹🌱

ما همیشه یه چندثانیه دیر رسیدیم    گشنه ولی یجور دیدیمون که انگار سیرِ سیریم    

کرم معجزه فاقد هیدروکینون با ضمانت مرجوعی (اصل)

سلام دوستان وقتتون ب خیر دوستان هم کلاسی من داروساز هستند و خودشون سازنده و پخش کننده کرم معجزه هستند متآسفانه نمونه های تقلبی این محصول خیلی تو بازار زیاد شده  ک از هیدروکینون تو مواد پایه ی کرم استفاده می کنند ک ب شدت برای پوست مضره و لک ها و تیرگی ها بعد از قطع کرم ب شدت برمی گردند دوست من میگه ما ب جرئت می تونیم بگیم توی داروسازیمون در این کرم ها از هیدروکینون استفاده نمی کنیم و از آزلاییک اسید و مواد پایه ی با کیفیت و گرون قیمت استفاده کردیم ک با مصرف کرم و تاثیر فوق العاده اون ب وضوح متوجه میشید و حتمآ این کرم ها رو از جاهای معتبر تهیه کنید زیرا از مواد بی کیفیت و هیدروکینون دار در ترکیب پایه ی این کرم ها استفاده میشه ک ممکنه اثر ناچیز آنی داشته باشه ولی با قطع کرم ب سرعت قابل بازگشته و در حال حاضر نمایندگی فروش این محصولات با من هست اگر مایل ب استفاده ی از این کرم ها برای لک،  کک مک، تیرگی زیر چشم، چین و چروک، روشن شدن چند درجه ای پوست، پر شدن منافذ پوست، جای جوش،  شفاف شدن پوست ، آبرسانی و کلاژن سازی پوست و لیفتینگ پوست هستید در روبیکا پیام بدید و مشخصات پوستتون رو بفرستید تا مشاوره بگیرید و نوع کرم مورد نیاز پوستتون برای درمان براتون ارسال بشه . 09301328313