2777
2789
عنوان

بچه اوردن؟بلی یا خیر؟

412 بازدید | 43 پست

پنج ساله که ازدواج کردیم

هردو شاغلیم.شغلمونم تقریبا سخته و خیلی انرژی و تایم میگیره

با هم خوبیم،اوضاع مالی خوبه،خونه و ماشین خوب داریم،مشکل خاصی هم نداریم…

تو کساییکه همزمان باهامون ازدواج کردن،تقریبا کسی رو نمیشناسم که تاحالا بچه نداشته باشه…تقریبا همشون یا بچه دارن،یا اگر ندارن،بشدددت در تلاشن که بشه و فعلا نشده

ولی ما هررررکز هرررگز بهش مایل نبودیم،هیچوقت تلاشی براش نکردیم.

نمیدونم شاید اگر روزی بخوایم هم بچه دار نشیم البته…

اما تاحالا هیچوخت اقدامی نکردیم براش…

هیچکدوممون بچه دوست نیستیم و بشدت درمورد بچه بی حوصله ایم

حتی لحظه ای و برای تایم کوتاه هم نمیتونیم با بچها ارتباط خاصی برقرار کنیم …

حتی شوهرم همیشه میگه ایناییکه بچه اوردن،یه غلط کردم خاصی تو چشاشونه ببین ارامش هیچکاری کردن ندارن…

حالا مساله اینه که باوجودیکه الان قطعا بچه نمیخایم،اما اگر قرار باشه بچه داشته باشیم الان وقتشه و دیگه تایم طلایی سنمون رو از دست میدیم…من ۲۸ و همسرم ۳۴ساله ست

به اضافه اینکه مردم دایم تو کوشمون میخونن مه بچه جیشد؟خیلیام که اصن فک میکنن بچه دار نمیشیم😁

نمیدونم دارم اشتباه میکنیم یا نه…

کمتر کسی رو دیدم تفکر مارو داشته باشه…حداقل کساییکه دیدم بچه نمیارن میگن مثلا منتظریم درسمون تموم شه،منتظریم مثلا فلان مورد زندگیمون اوکی بشه…بالاخره یه تایمی براش تو ذهنشون دارن نه اینکه مثل ما هیچ برنامه ای براش نداشته باشن!

نمیدونم بعدها پشیمون خواهم شد؟دارم اشتباه میکنم؟؟

تو شرایط شغلی ما،بچه داری سخته…و چیزیکه بدترش میکنه اینه هیچکدوممون بچه دوست نیستیم…

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علاقه ایه

ی ی مدت وقت بذارین برین بهزیستی ببینین کنارمیاین و میلی دارین

اگ ن خب باردارشی ممکنه بخاطراینک هیکلت بهم میخوره و ب سلامتیت ضربه بخوره ازبچه متنفرشی

سفر چرا؟بمان وپس بگیر/ ز جورشان نفس بگیر 🤍
با هیچ کدوم از چیزایی که گفتی کاری ندارم فقط چون بچه دوست نیستین کارتون سنگینه حوصلشو ندارین و اولوی ...

خودمم همینو میگم همیشه…میگم اون بچه گناه داره…بخاطر اونکه کناهی نکرده پدر مادر ساعتها بالاسرش نیستن،وقتیم هستن حوصلش رو ندارن…

من نمیگم بچه اوردن خوبه یا بده

فقط همیشه یه سوال از خودتون بپرسید

اینکه مثلا تو ۶۰ سالگی یه زن و شوهر تنها باشید زندگیتون قشنگ تره یا با بچه؟

یا زندگی مادرپدراتون اگه دو تایی بودن خوب بود یا با شماها؟

اگه تصور لحظه های پیری بدون بچه باز هم براتون لذت بخشه بچه نیارید خوبه

واقعا اگه دوست ندارید نیارید ، اون بچه چه گناهی کرده 

از طرفیم به قول خودت دیر میشه و هر چی بگذره چون سنتون بالاتر میره حوصلتون کمتر میشه 

تنها راه حل عاقلانه اینه که به نکات مثبت بچه توجه کنید 

سعی کنید علاقه مند بشید به بچه 

به شیرین کاریاشون 

به عشقی که تو وجودتون به بار میارن

به خوشگلیاشون 

بچه واقعا نعمت بزرگیه ، سعی کنید کم کم علاقه مند بشبد و بهترین کار اینه که اول خودت علاقه پیدا کنی و بعد کم کم همسرت رو هم متوجه شیرینی های بچه دار شدن بکنی

بخدا یه بار که تو چشات نگا کنه بگه مامان حاضری دنیارو فداش کنی

میدونم که میشه 🌱من دلم روشنه🤍...                                                                                                   ( خداروشکر شد🥹😍🌱🤍) 

این ثابت شده هست وقتی توانایی دارین میگین نه نمیخوایم اگه خدایی نکرده مشکلی داشته باشین برین دکتر بگه هیچ وقت بچه دار نمبشید اونموقع میوفتید دنبالش منم همین راه هارو رفتم

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 

ما هم مثل شما فکر میکنیم

🌈خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان ، تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن ، خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید ، پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن ، ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست ، تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن ، مظلوم گر گشنه بوَد تیری خورد بر قلب من .👼
خودمم همینو میگم همیشه…میگم اون بچه گناه داره…بخاطر اونکه کناهی نکرده پدر مادر ساعتها بالاسرش نیستن، ...

بله همینطوره . من یه عالمه فعالیت فرهنگی و موقعیت شغلی داشتم گذاشتم کنار و بچه اوردم با این حال شرمنده م که گاهی بی حوصله م 

صلواتی هدیه کنید برای داداش ابراهیم...♡