2777
2789
عنوان

بچه اوردن؟بلی یا خیر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 43 پست

دیگه وقتی تصمیم به بچه بگیری شغلو باید گذاشت کنار اما سخته دیگه هزینه هاش یه طرف دردسرا و استرساش یه طرف اگه حرف و پرسیدنای مردم نبود واقعا همین یکی رو هم نمیاوردیم ، منم شغلم خیلی خوب بود اما خیالم راحت نبود غیر از خودم بچه دست کسی باشه انقد تجاوز و داستان میشنوه آدم که چهار چشمی باید حواستو جمع کنی و اما خونه نشستن به منی که شاد بودم توی جامعه ،افسردگی داد! خلاصه به نظرم تا میتونید بچه نیارید 

من و همسرم هم بچه نداریم از روز خواستگاری باهم قرار گذاشتیم و تا الان بهش پایبند بودیم از اول هم به همه گفتیم که کسی توقعی نداشته باشه ازمون الان ۱۸ ساله عروسی کردیم ۴ سال هم قبلش نامزد بودیم تا خود الان پشیمون که نشدیم هیچ، خدارو هم شکر میکنیم که این تصمیم رو گرفتیم. همسرم اصلا حوصله بچه نداره منم فقط بچه دیگران رو دوست دارم نه اینکه خودم بخوام داشته باشم. ذره ای هم کمبودش رو حس نمیکنم 

فيزيك بعدها ثابت ميكند در روزهاى بارانى جاى خالى آدمها "بزرگتر" ميشود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیگم بچه اوردن خوبه یا بده فقط همیشه یه سوال از خودتون بپرسید اینکه مثلا تو ۶۰ سالگی یه زن و ش ...

یه بار تو بیمارستان بودم تخت کنارمون یه زن و شوهر تقریبا ۶۰ ساله بودند اصرار زیادی به من داشتند که چرا بچه نمیاری!  یک ساعت بعد بحث عوض شد و داشتند درد و دل می کردند که الان ۴ روزه بیمارستان هستیم و هیچ کدوم بچه هامون نیومدند به ما سر بزنند و حیف عمری که برای بچه هامون گذاشتیم! 

یا ارحم الراحمین

همسرم زیاد مایل نبود اما من به خاطر همون دلایل که شما گفتی مثل وقت طلایی ....وبچه دوست بودن خودم و فاصله سنی زیادی که با مامانم داشتم و درکم نمیکرد و نمی خواستم فاصله سنیم با بچم زیاد باشه  راضیش کردم ...اون موقع ها خیلی امید داشتم....اما الان به شدت نگران آینده شونم و فکر میکنم ظلم کردم در حق دو تا بچه هام که بهاین دنیا آوردمشون💔

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
من نمیگم بچه اوردن خوبه یا بده فقط همیشه یه سوال از خودتون بپرسید اینکه مثلا تو ۶۰ سالگی یه زن و ش ...

تنها و تنها جیزیکه بهش فکر میکنم و میترسم همینه…اینکه در شصت سالکی بفهمم اشتباه کردم و تنهام…تو روزاییکه نه مسافرت قشنگه نه رفیق بازی درکاره نه جون بیرون رفتن و خوشگذرونی برات مونده…شاید بچه تنها دلخوشی باشه…اما باز سوال اینجاست که من و همسر،میتونیم بچه ای رو بزرگ کنیم که در بزرگسالی،بجز حس وظیفه احساس دیگه ای هم بهمون داشته باشه؟؟؟

حس میکنم بچه دارشدن خیلی خیلی مسوولیت بزرگیه و خیلیا درکش نمیکنن که با وجودیکه شرایطشو ندارن بچه میارن…حس میکنم من از پسش برنمیام…

تو شصت سالگی باید پول داشته باشی پولت هم واست پرستار میشه هم میری دنیارو میگردی کیف میکنی ، از پدر و مادری که وابسته بچه هستن خیلی بدم میاد ،مث والدین خودم که معنی همه چیز زندگیرو توی ماها میبینن و بجای اینکه بزارن مستقل و موفق باشیم همش عاطفین و وابسته اصلا بلد نیستن خودشون باهم خوش باشن !

چ ربطی داشت؟ اون موضوعش جداست اونا ک تومیگی داغونن،استارتر گفت اصن بچه دوس نیستن ارامششون رو ترجیح م ...

خوب اختیار زندگیش داره!  هر کسی بنا به شرایط خودش برای آینده اش تصمیم می گیره!  همه که قرار نیست با معیارهای شما زندگی کنند! 

یا ارحم الراحمین

من از یه چیزی این وسط می ترسم.🤔خیلی ادما تو گذر زمان عوص میشن خودشون یا نطراتشون.شما چه تصمینی میدی نظر شوهرت عوص نشه.؟؟؟؟مردا تا اخر عمر میتونن بچه بیارن ولی ایا زنم همینه.فردا نگی رفت رو سرم هووو اورد یا طلاق بخاطر بچه .....من به عینه این مورد رو تو فامیل دیدم🤭🤭🤭

دیگه وقتی تصمیم به بچه بگیری شغلو باید گذاشت کنار اما سخته دیگه هزینه هاش یه طرف دردسرا و استرساش یه ...

منم!   دو تا بچه آوردم حدود ۷ ساله خونه نشین شدم!  از تمام دوستام و همکارهای عقب موندم! 

حتی همون شوهر هم که انقدر بچه بچه می کنه آنچنان کمکی تو بچه داری نمی کنه! ۹۵ درصد زحمت هاش با مادر هست! 

یا ارحم الراحمین

یا اصلا اگر تو پنجاه سالگی خودت میلت کشید به بچه چی 🤭ادم هر چی داشته باشه اخر یه روزی فکرش درگیر کمبوداش میشه نراشتن بچه هم یه نوع کمبوده بهر حال....حتی همون حس مادر نشدن یه جا خلا و کمبودشو نشون میده اونوقت کاری ازت بر نمیاد🤭

تو شصت سالگی باید پول داشته باشی پولت هم واست پرستار میشه هم میری دنیارو میگردی کیف میکنی ، از پدر و ...

من برای نگهداری از والدین نمیگم، خودم هم همیشه میگم پیر شدم هیچ موقع دردسر بچم نمیشم و خودم خونه سالمندان ترجیح میدم

من برای دلخوشی میگم، برای فضای خانواده، چون بعضی از جذابیتهای زندگی برای جوونیه

من خودمم با اینکه ۳۳ سالمه بچه ندارم ولی تصمیم گرفتم ببارم ففط برای اینکه این جذابیت های پول دراوردن و ماشین و خونه و مسافرت و ... تا یه سنیه ، شاید یه جایی به بعد دلگرمی ادم به خانواده باشه

البته که این نظر منه

من و همسرم هم بچه نداریم از روز خواستگاری باهم قرار گذاشتیم و تا الان بهش پایبند بودیم از اول هم به ...

چقد عالی…

خداروشکر

ما هم باتوجه به روحیه مون به همین نتیجه رسیدیم

ولی همش بقیه میگن چه فایده اینقدر زحمت میکشید؟فردا علیل بشید ذلیل بشید کی میخاد بیاد براتون دل بسوزونه؟

حقیقته که هیشکی مثل بچه ادم براش دلسوزی نداره،اما خب بنظرم اینکه یه موجودی بدنیا بیاری و سالهاااا از جوونیت رو صرفش کنی(حالا اینکه چقد این وسط جوونی تو به فنا رفت و چقد کودکی اون به فنا رفت بماند)که در نهایت بخاد مثلا پنج سال زیرتو تمیز کنه و قرصاتو بده؟؟

خیلی پوچه اینجوری هم…