2777
2789

بنظرتون متراژ چقدر باشه بهتره ؟

دوستانی ک خونه بزرگ دارن تمیز کردنش سخت نیست‌؟؟

من خونم ۹۰ متره ولی میگم کوچیکه کاش بزرگتر بود 

البته اینم بگم وسایلام خیلی زیاده دور تا دورخونم پراز وسایله و خونم کوچیک دیده میشه 

دوخانواده خاسته باشن بیان خونه باید لوازم های توحالو  ببرم تو اتاق ک توی پذیرایی جا بشن مهمونا

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

خونم صد متری پذیراییم بزرگ اتاق خابام کوچیک میگم بخوام بچه بیارم اذیت میشم اتاقش کوچیکه

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونم صد متری پذیراییم بزرگ اتاق خابام کوچیک میگم بخوام بچه بیارم اذیت میشم اتاقش کوچیکه

یک اتاق خواب دارین؟

میشه برای‌ حل مشکلاتم یک‌صلوات مهمونم کنیدمهربونا؟!❤👇👇👇دوستان هر مشاوره اشتبـــاه ما ممکنه باعث پاشیـــده شدن یک زندگــــی بشه...💔  باعث خونه خــــراب شدن یه خانــــواده بشه...💔  چقدر خوبه قبـــل حرف زدن، کمــــی فکر کنیم...👌  هیچ زندگییی گـل و بـلبـل و بــی مشـــکل نیــست...  یادمون باشه کسی رو یک طرفه قضـــاوت نکینم ، و تا عزیزی  از مشــــکل خانوادگیش گفت فــــوری طلاق طلاق نکنیم.. وقتی از اونـــور قضیـه بی خبـریم💔                                                                                                                     این تاپیک رو بخونید♥️

ما مستاجرای در به در آه نداریم با ناله سودا کنیم خواهر...خونه کجا بود..

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

دقیقا مشکل منه 

خونم ۸۵ متر

برای خودمون خوبه ولی وقتی مهمون میخواد بیاد جا کمه

خانواده شوهرم عادت دارن باید همشونو با هم دعوت کنی ، جمعا هم ۱۵ نفر میشن

له همسرم میگم بزرگتر بخریم

میگه به خاطر سالی دو بار مهمون 

البته که پول هم نداریم😁

اوووه خب هرچیو لازم نداری بده سمساری جایی بفروش اصلا تحمل وسایل زیادرو ندارم من خونم ۶۵متره ۵ تاخونواده هم جامیدم 😐😂😂😂

خدایا خودت بسازبرام ،برای نیتم اگه دلت خواست یه صلوات بفرست 

۸۶ بله خوبه 

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 
یک اتاق خواب دارین؟

دوتا خب یکیش ک تخت خودمه اون یکی هم اتو پرس و اینا گذاشتم پر شده نمی‌دونم وسیله بچه رو کجا بذارم

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

خب وسایلو در حد نیاز نگه دارید بقیه رو رد کنید بره

من خونم ۸۰ متره وسایل خونم خیلی مفیدو مختصره

همیشه نطرم اینه وسایل باید به من خدمت کنن نه من به اونا

اینجوری زندگی خیلی راحتتره