سلام دوستان وقتتون بخیر پسرم ۲۰روزی بود مریض بود از نظر جسمی خیلی خسته بودم توی گوگل سرچ کردم دیدم سایت خدمت از ما تو هر زمینه ای متخصص خانم و اقا داره پرستارم میفرستن واسه کمک توش درخواست پرستار دادم اما پشیمون شدم پیگیری نکردم فرداش شوهرم سه چهار ساعتی نبود متوجه شدم تو سایت خدمات ماساژ از خانم نامحرم گرفته و اون خانمم ۱۴۰۰ پول گرفته ۵۰۰ بابت ماساژ و ۹۰۰ بابت کرایه جا به شوهرمم گفته بود همه خانما متاهل از خدمات ما برای شوهراشون استفاده میکنن بعدش من متوجه شدم به خانومه زنگ زدم مدعی شد شوهرم صیغش کرده و کلی چرت و پرت گفت اصلا زندگیمون رو به هم ریخت سایتشم پاسخگو نیس ببینم این ادم کیه فقط دوتا شماره و عکس و اسم و فامیلی ازش دارم این سایت داره با مجوز کار میکنه ولی ترویج فساد و فحشا میکنه به اسم ماساژ درمانی میرن خونه خانوما و اقایون باهاشون رابطه جنسی برقرار میکنن الان خانومه تلفناشو جواب نمیده همسرمم به غلط کردن افتاده و اعتراف کرده ولی من میخوام همه این سایت رو بشناسن و حواسشون رو به زندگیشون جمع کنن شوهرم گفت هتل اشنای سایت بوده و بدون مدارک محرمیت اسکانشون داد تا کارشون رو بکنن این ادما فقط پولو میشناسن حتی حلال و حروم خدا هم سرشون نمیشه و خیلی راحت دارن زندگی مردم رو از هم میپاشن