2777
2789

من ۱ماهه اکستنشن مژه یاد گرفتم امروز ی نفر بهم پیام داد گفت بیا ارایشگام ی مدل براش بردم از نزدیک دید گفت خوبه بعد گفت پنجشنبه ی مشتری دارم میخاد بیاد عروسی براش مژه بزنی بعد گفت هماهنگ کنم بهش پیام دادم به مشتریت بگو سه شنبه بیاد بعد بهم کفت

سلام عزیزم  .از شانسمون عروسیشون کنسل شده🙂😃

بنظرتون خیلی ضایع منو پیجوند نه؟🙂خیلی دلم گرفته تازه کارم میشه دعا کنید واسم کارم بگیرم🙃دارم نا امید میشم اگه میشه ی صلوات واسم بفرستید

میشه اکه قیمت اکستنسن مژه دارید بهم بگید چقده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از تیر ماه تا الان مژه کارم 

زیاد اینارو دیدم 

چند شب پیش برای اولین بار هنرجو داستم ک زنگ زد الکی قسم دروغ میخورد که یکی از اقوامش تصادف کردن نمیتونه بیاد و بعد فهمیدم دروغه اخه آشنا  بود 

یا هزارتا قرار دیگ ک کنسل شدع 

اصلا نا امید نشو فقط تو دیوار آگهی بزن و چندتا مدل بزن تا دست راه بیوفته با هزینه مواد

من از تیر ماه تا الان مژه کارم  زیاد اینارو دیدم  چند شب پیش برای اولین بار هنرجو داستم ...

سلام عزیزم من میخوام برم اکستنشن مژه یادبگیرم به نظرتون میتونم ازش درآمد داشته باشم آخه خیلی زیاد هست .مثلا آرایشگاه صندلی اجاره کنم

واای دختر منم میخوام برم ياد بگیرم 

به نظرت میصرفه؟ چون پول لازمم میخوام کار کنم

ببین من میخوام واسه نمونه کارهام یکم فانتزی کار کنم یعنی از مژه رنگی ست با رنگمو مشتری استفاده کنم رنگمو رو هم خودم بزنم احتمالا گفتم شاید این ایده به تو کمک کنه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
سلام عزیزم من میخوام برم اکستنشن مژه یادبگیرم به نظرتون میتونم ازش درآمد داشته باشم آخه خیلی زیاد هس ...

من که تو اینکار نیستم منم مثل خودت میخوام برم ياد بگیرم ولی به نظرم اولش درصدی کار کن بعد که مشتری‌هات زیاد شد صندلی اجاره کن

برو محله‌های کوچیک یا حاشیه شهر که مژه کار ندارن باهاشون صحبت کن بگو مشتری از اونا کار از شما درصدی کار کن یا مشتری خودت رو هم ببر اونجا درصد سالن رو بده

کارت و تراکت هم چاپ کن آیدی پیجت رو هم بزن روش باهر سالنی که توافق کردی چندتا بده بهشون

یا یه توضیح کوچولو راجب اکستنشن مژه بنویس اگه تونستی یه دونه نمونه کارت که چشم رنگی نباشه که نگن خوشگلیش از رنگ چشمش هست هم چاپ رنگی کنی که عالی میشه بزن تو همون سالن جایی که دید داشته باشه آیدی پیچت رو هم بزن

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
من از تیر ماه تا الان مژه کارم  زیاد اینارو دیدم  چند شب پیش برای اولین بار هنرجو داستم ...

من 17 سالمه مدرسه‌ام تموم شده باید بشینم واسه کنکور بخونم تصمیم گرفتم تو این بین یه مهارتی هم یاد بگیرم کار کنم و دستم تو جیب خودم باشه 

به نظرت اینکار میصرفه برم یاد بگیرم؟ 

بنظرم دروغ نگفته اگر نمیخاست از اول راجب مشتری حرفی نمیزد 

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️