2777
2789
عنوان

خانم های مشهدی ی لحظه میاید

625 بازدید | 13 پست

سلام شبتون بخیر ممنون میشم بازاری یا جایی رو معرفی کنید که اجناسشون خوب باشن و قیمت مناسبم باشن و همینجور مغازه ای که زعفرون و زرشک و... خوبی داشته باشه ولی مناسب باشه میخوام سوقات بخرم 

نزدیکای حرمم باشه

اگرم فست فودی معجونی یا کبابی و ذرت مکزیکی خوبی سراغ دارید اونم بگید ممنونم هرچند که فقط یک روز دیگه بیشتر نیستم. کاش میشد یک ماه مشهد بمونم بعد پنج سال امدم   

زندگی بافتن یک قالیست،نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی،نقشه را اوست که تعیین کرده تو دراین بین فقط میبافی،نقشه را خوب ببین نکند آخر کار قالی زندگی ات را نخرند  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زعفرون بازار رضا هست یا اطراف حرم بازار هم هفده شهریور خوبه با بازار سرای امین کنار حرم قیمتاش نسبتا ...

ممنونم گلم فدای محبتت

زندگی بافتن یک قالیست،نه همان نقش و نگاری که خودت میخواهی،نقشه را اوست که تعیین کرده تو دراین بین فقط میبافی،نقشه را خوب ببین نکند آخر کار قالی زندگی ات را نخرند  
خواهش میکنم عزیزم خوش بگذره منم فردا میام‌ مشهد خودم قدمگاه زندگی میکنم 

ممنونم گلم همچنین 

خوش به حالتون 

ما شیرازیم خیلی دوریم 

فست فود : شبدیز ( بلوار هفت تیر ) پیتزا شب ( احمد آباد ) 

رستوران: پسران کریم ( خیابان فرهاد ) احسان ( احمد آباد ) امیر شاهان ( هفت تیر )  معین درباری 

آبمیوه و معجون سجاد ( بلوار سجاد ) 

زعفرون  برند سحر خیز و حسینی  خوبه از مغازه های اطراف حرم میتونی بخری 

کباب و حلیم رستوران چهار فصل هم خوبه نزدیک حرمه ( چهارراه لشگر ) 

خدایا شکرت 🥹♥️
رستوران امید خیابون عرفانی برو  هادی بستنی بلوار وحدت  خرید هم برو ۱۷ شهریور .پاساژ فردو ...

ممنونم از لطفتون

کبابی هم خاستی بگو بهت آدرس بدم بهترین کیفیت کباب رو داره تو بلوار دوم طبرسی

چشم گلم

فست فود : شبدیز ( بلوار هفت تیر ) پیتزا شب ( احمد آباد )  رستوران: پسران کریم ( خیابان فرهاد ) ...

مرسی گلم خیلی لطف کردید

بستنی هم زائر الرضا عالیه ( خیابان امام رضا ) 

مرکز خرید : پروما ( خیابون جانباز ) الماس شرق ( خیام شمالی ) فردوسی ( طلاب ) ارمیتاژ ( هفت تیر ) و راسته ی سجاد و احمد آباد به خصوص راهنمایی 

خدایا شکرت 🥹♥️