2777
2789
من از ی روحانی شنیدم ک میشه وضوش فرق میکنه یادم نیست جبیره بود چی بود؟ ی سرچ کن حتما راهی هست

اون وقتیه  که نشه مانع رو برطرف کرد بعدم باید قضاشو بخونه ولی این مانع عمدی هست

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم انشاالله فردا یا پس فردا ریمو میکنم خیلی عذاب وجدان دارم

سلام 🙋‍♀️حدودا 7،۸سالی میش که خواننده ی خاموشم بالاخره امشب تصمیم گرفتم ک عضو نی نی سایت بشم و بالاخره موفق شدم 😁😁دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است💔
با همین ناخنا بخون خدا قبچبول اگر نکرد اون دنیا یقم بگیر  چرا دین سختش میکنید  تو بشین ب ...

‌کاش میشد اون دنیا برای کارامون بهونه جور کنیم و یقه بقیه رو بگیریم.

آداب و شرایط نماز روشن گفته شده؛ ما در جایگاهی نیستیم که تغییرش بدیم...

💔 امام رضا منم بخر؛ بین زمین و آسمون منم ببر💔      ندارم حاجتی از هیچکس، با یکی کار من افتادست و بس، من نمی خواهم جز آنچه خواهداو، حال من می داند و می بیند او 💕🌿🌿 محبوب من! شما که نباشید، همه ی بغض های جهان در گلوی من است #امام زمانم💔  کفن کنید مرا رو به قبله ی حرمش💛💚 نجف چه جای قشنگی برای تدفین است..💛💚 آرمان و روح الله رفتند؛  تا آرمانِ روح الله بماند💕💔 فراموش نخواهیم کرد که به بهانه و اسم مقدس آزادی؛ چه جنایت ها که نکردید.. #آرمان_علی وردی #روح الله_عجمیان ( مثل اربابتان حسین؛ غریب گیرتان آوردند....😔)

عزیز ما نمازی داریم قبوله یه نماز داریم صحیحه .نمازی که صحیحه یعنی احکام قبول یعنی قلبی .نمازی قبوله که صحیح بهم باشه .کلش روزی نیم ساعت میخوایم نماز بخونیم ،یعنی انقدر خدا ارزش نداره برامون به حرفش گوش بدیم...

ژل یا لاک؟

والا دقيق نميدونم كدومه ولي ناخن كارا ميزنن اسمش هم كاشت نمازيه يعني بعد چند روز خودش ميفته

💖میـــشہ واســـہ رســیدنـم بــہ👈سوره ی یــــوسـف❤👉 یعنـــے بــزرگتــرین آرزوم یه صلــوات بفرستیــن💖
عزیرم یا ایها الذین آمنوا و عمل، اس کسانی که ایمان آورده اید عمل کنید . از پیامبر بالاتر نبستیم .بخ ...

من ادعا نکردم از پیامبر بالاترم

فقط استارتر و درگیر یه چالش با خودش کردم 

همین دوستان همفکر شما هستن که نتیجه ی امر به معروف هاشون نزدیک ۵ ماهه آرامش کشور و ریخته بهم 

آیشون خودش متوجه شده که نشدنیه فقط یه مهر تایید دلی میخواست 

یکی دوبار امتحان کردم اصلا به دلم نمیشینه، بعدش کلا قید نماز خوندن رو زدم... ولی تازگیا خیلی هوس کر ...

معلوم خدا خیلی دوست داره  خدای مهربون دوست داره که نمازبخونی  وصداش کنی باهاش حرف بزنی 

شنیدم اگ برطرف کردن مانع موجب اذیت باشه میشه بازم تحقیق کنن بهتره

موجب اذیت نیست میره ریمو می کنه به راحتی بعدم مانع عمدی ایجاد شده ی موقع ی  ذره لاک رو ناخن مونده وضو باطله اینکه کلا ی پوشش هست روی ناخن 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.
بهت تبریک میگم❤

ممنون عزیزم😍♥

سلام 🙋‍♀️حدودا 7،۸سالی میش که خواننده ی خاموشم بالاخره امشب تصمیم گرفتم ک عضو نی نی سایت بشم و بالاخره موفق شدم 😁😁دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی است💔