2777
2789

خانوما ممکنه ک مردی از زنش و ازدواجش راضی باشه ولی بگه ازدواج کلا یه اشتباهه؟؟ اخه من همیشه باخودم میگفتم ازدواج خیلی خوبه چون نامزدمو دوست دارم عاشقشم ولی اون چندبار اینو گفته 😔 بهشم میگم ینی تو پشیمونی میگه نه من پشیمون نیستم بخاطر تو نمیگم ولی کلا اشتباهه. ازدواج همیشه زوده و فلان..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من راضیم 

ولی چون سنم کمه بار ها هم گفتم هم شنیدم ک میگن تو سن هفده هجده سالگی ازدواج اشتباهه

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

ببین بعضی مردا تو مسئولیت و محدودیت متاهلی میفتن یاد آزادی دوران مجردی میفتن ممکنه این حرف رو بزنن...اصلا روش مانور نده و حساس نشو ...بذار فکر کنه برات این حرف مهم نیست

دقیقا اشتباه ازدواج 

هر بچه ای منو میبینه میگه خوشبحال بچه تون چقدر مامان مهربونی داره   ولی نمیدونن من بچه ندارم  کاش خدا نگام میکرد من باردار میشدم و صاحب یه فرزند سالم و زیبا خدایا امیدم به تو هست خودت دستمو بگیر
ببین بعضی مردا تو مسئولیت و محدودیت متاهلی میفتن یاد آزادی دوران مجردی میفتن ممکنه این حرف رو بزنن.. ...

منم این فکرو میکنم ولی خیلی دلم شکست خب خداقل جلو من اینو نگه چطور میتونه ناراحتم کنه

میگه بخاطر تو نمیگم بخاطر سختی کار و پول درآوردن میگم ولی حتی واسه ایناهم باشه چطور میتونه جلوی من ا ...

خب بعضی ها اینجورین.....به دل نگیر 

مهم اینه دوستت داره...بهش بگو چون منو دوست داشتی این  همه مسئولیت قبول کردی ...دمت گرم میدونم از پسش برمیای..باور کن مردا با این حرف ها دلشون خوش میشه

همه مردا همینو میگن 🤣ناراحت نباش  به خاطر مسعولیتی هس ک می افته گردنشون  خودتو حساس نشو ...

چطور ناراحت نباشم. نمیتونم حالم واقعا بده. نمیتونم حرفشو هضم کنم. اخه قبل نامزدیمون هم کار میکرد دیگ