2777
2789
عنوان

خاکشیرشسته شده رو چطوری نگهدارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 25 پست
والا خاکشیر تا شسته میشه زود بو میگیره خراب میشه.معمولا قبل از مصرف باید بشوریش.اگر میتونی سریع خشکش ...

چطور خشک کنم؟

«پیامبرگرامی اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم»:مَن کُنتُ مَولاهُ فَعَلِیٌّ مولَاه اَللّهمَّ والِ مَنْ والاه وَ عادِ مَن عاداه.هر کس که من مولا و صاحب‌اختیار او هستم علی نیز مولا و صاحب‌اختیار اوست. بارالها! هر کس که ولایت علی را پذیرفت تو ولی او باش و هر که با او دشمنی كرد تو نیز دشمن او باش. (کنزالعمال، ج ١١، ص ٦٠٩ ـ سنن ترمذی، ج ٥، ص ٦٣٣ ـ مستدرک حاکم، ج ٣، ص ١٠٩) علی امام من است و منم غلام علی...#حیدریم  
بریز خشکش کن دوباره  چون اگر حجمش زیاد باشه و طولانی بخوای نگه داری ترش میشه

ممنون عزیزم

«پیامبرگرامی اسلام صلی‌الله علیه و آله و سلم»:مَن کُنتُ مَولاهُ فَعَلِیٌّ مولَاه اَللّهمَّ والِ مَنْ والاه وَ عادِ مَن عاداه.هر کس که من مولا و صاحب‌اختیار او هستم علی نیز مولا و صاحب‌اختیار اوست. بارالها! هر کس که ولایت علی را پذیرفت تو ولی او باش و هر که با او دشمنی كرد تو نیز دشمن او باش. (کنزالعمال، ج ١١، ص ٦٠٩ ـ سنن ترمذی، ج ٥، ص ٦٣٣ ـ مستدرک حاکم، ج ٣، ص ١٠٩) علی امام من است و منم غلام علی...#حیدریم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر برای مصرف دارویی بخواد .ممکنه بخواد با آب گرم یا اب جوش مصرف کنه.اگر فریز کنه دیگه اون خاصیت رو ...

اره مشکلم همینه

برای داروگیاهی خاصیتشو از دست نمیده؟

کاش همشو نمیشستی هر دفعه به اندازه ی نیاز میشستی بلاخره بره تو فریزر مثل تازه نیست که

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9628808&slug=%D8%AA%D8%A7%D9%BE%DB%8C%DA%A9-%D9%84%D8%A7%D8%BA%D8%B1%DB%8C%D8%A8%D8%A7-%D8%B1%DA%98%DB%8C%D9%85-%D8%AA%D8%B1%DA%A9-%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%B1&postId=257947573
اگر برای مصرف دارویی بخواد .ممکنه بخواد با آب گرم یا اب جوش مصرف کنه.اگر فریز کنه دیگه اون خاصیت رو ...

نه دیگه میریزه تو لیوان همون دمنوش خودش باز میشه و سرمایی نداره دیگه،

اکانت دست دونفره ✌🏻منو خاخرم😎 یکی سینگل به گوره😎✌🏻یکی ام سه گل دخترداره
نه دیگه میریزه تو لیوان همون دمنوش خودش باز میشه و سرمایی نداره دیگه،

نه دیگه خاکشیر با اب یخ یه خاصیت داره و آب جوش یه خاصیت دیگه.چون یخ میزنه خاصیت با آب سرد رو پیدا میکنه

[QUOTE=273967496]نه دیگه خاکشیر با اب یخ یه خاصیت داره و آب جوش یه خاصیت دیگه.چون یخ میزنه خاصیت با آب سرد رو پیدا می ...[/QUOTEاره اینم هست ولی راه بهترش اونه،یا به اندازه دمنوشه خیس کنه 

اکانت دست دونفره ✌🏻منو خاخرم😎 یکی سینگل به گوره😎✌🏻یکی ام سه گل دخترداره