2777
2789
عنوان

بیایین بچه ها همونیم که مچ مادر شوهرمو گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 25200 بازدید | 280 پست
گفتم یعنی چی خونه پسرشونه دلشون میخواد میگه باید اجازه بپرسن بیان گفتم چرا وقتی من نیستم میان و بد ت ...

منم زمانی مادرم با مادر شوهرش تو روستا زندگی میکرده مادر بزرگم هر ار گاهی تخم مرغ های مرغ مادرمو برمیداشته و میفروخته و پولشو تو جیب خودش میزاشته مامان منم حرصش در میومده یبار مامانم میره جای مرغ مادربزرگمو پیدا میکنه😂😂😂 با انگشت همرو میشکنه😂😂😂میگه بنده خدا هیچی نتونست بگه😂😂 نه میتونست به مامانم تهمت بزنه نه چیزی چون اگه چیزی میگفت مامان منم برمیگشت میگفت تو چرا تخم مرغ های منو میفروشی😂😂 خلاصه این اولین و اخرین مادرشوهر بازی مامان بزرگم بود😂 البته بعد ها که واسه بابام تعریف میکرد کیف میکرد بابام میگفت حال کردم🤣

منم زمانی مادرم با مادر شوهرش تو روستا زندگی میکرده مادر بزرگم هر ار گاهی تخم مرغ های مرغ مادرمو برم ...

یعنی وقتی گفتم خودم پیگیر میشم میدونم چکار کنم ترسی تو دلش افتاد حاشا میکرد و کل کل میکرد ولی به خودش اومد 

دخترم تمام زندگیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین الان گفتی برو تایپ بعدی رو بخون به نظر من باید بعد از چند دقیقه که میگفت نه کسی نمیاد وقتی یه بار گفتی جن داره میگفتی ببین عزیزم خیلی با ارامش میگفتی من خودم خیلی وقته میدونم مامانت میاد خونه رو میگرده و اول میخواستم بهت بگم بعد شک کردم بعد از چند وقت فهمیدم تو هم این موضوع رو میدونی این قسمتش خیلی بده که خودت میزارز یه نفر حریم شخصی زنتو بشکنه این زندگی خصوصی منو تو هست و این کار تو هیچی رو عوض نمیکنه الی اینکه من اینو میفهمم تو حتی برای زندگی خودتم ارزش قائل نیستی اگه من با مامانم بیایم جایی که برای توهست بگردیم نازاحت نمیشی من نمیدونم تو این خونه شما دنبال چی میگردین تو یخچال جز ۴ تا میوه و گوشت چی هست که اونم برای شکم منو تو هست تو باید خودت اجازه نداری مادرت به حریم خصوصیمون وارد نشه

وزن اولیه : ۷۰.۵۰۰ وزن هدف: ۶۲  عضو گروه زرد💛💛💛💛💛 میخوام حتما حتما ورزشم کنم حتی شده یه پیاده روی و حتما سالم خوری انجام بدم مرسی که هستین
دمت گرم اسی دمت گررررررم شیر مادرت حلال

همچی ترسید و وا رفت فکر کنم تا حالا مادار شوهره داره دنبال لاستیک میگرده 😂😂😂😂 دوست داشتم قیافه اونو میدیدم فکر کنم جیش کرده به خودش 

دخترم تمام زندگیم 
خدا کنه ولی حالا ها جنگ دارم تازه اومدم نمیتونم برم 

من یادم میاد خونه مستقل داشتم بنا به شرایطی میخاستم برم با خانواده شوهرم ازدواج کنم پدرم خدابیامرز گفت قز ناز دخترم نروووو اگه بری با داد گاه وپاسگاه باید بیابیروم دقیقا بابام یکسال بعد ش فوت کرد ومن سال دوم دیدم شوهرم دودسته چسبیده خونه باباشو ول نمیکنه که بره اجاره خونه بده کلی ماجرا داشتم از آخرهم با دادگاه وپاسگاه جهیزیمو آوردم وطلاق گرفتم ....خدا بهت خونه ی مستقل وبزرگ انشاالله بده نذر کن شب قدر یک شبشو مراسم تو خونه خودت برگزار کنی

خدا کنه ولی حالا ها جنگ دارم تازه اومدم نمیتونم برم 

تو کار خودت کردی میخت هم کوبیده شد.. اینکه کشو گفتی عالیه، دیگه میدونه حواست به خونت هست

مطمئن باش همیشه هم نمیاد مثلا وقتایی که چیز جدید میخری میاد

پس اون وقتا حواست باشه به ترتیب لباسا و..

همچی ترسید و وا رفت فکر کنم تا حالا مادار شوهره داره دنبال لاستیک میگرده 😂😂😂😂 دوست داشتم قیافه ا ...

کار خوبی کردی

به رومادر شوهرتم بیار

بگو فلانی از خونه شما چیزی کم نمیشه شوهرم مه من میگم کسی میاد خونه میگه نه، حتکا جن داریم دیگه، جن خراب  فحشم بده حالت جا بیاد

یعنی وقتی گفتم خودم پیگیر میشم میدونم چکار کنم ترسی تو دلش افتاد حاشا میکرد و کل کل میکرد ولی به خود ...

خوب کردی ببین بهترین روش و انتخاب کردی از این به بعد عمرا کاری بکنه😂 والا خیلی زشته دیگه حریم خصوصیه دیگه اگه اسیاب میخواست میومد به خوده تو میگفت😕

ببین الان گفتی برو تایپ بعدی رو بخون به نظر من باید بعد از چند دقیقه که میگفت نه کسی نمیاد وقتی یه ب ...

اینقدر داد و بی داد کرد که یعنی میگی مامانم میاد و اصلا مامانم پاشو بالا نمیزاره منم گفتم پس کی میاد کسی میاری یا جن داره خونه 

بعدش گفتم اگه چیزی میخوان بهم بگن تا خودم بگم دوست ندارم بدون اجازه و دل خوری باشه وگرنه من چیزی ندارم برای قایم شدن و مخفی کاری میزد زیرش کسی دست به وسایلت نمیزنه 

دخترم تمام زندگیم