2777
2789
عنوان

بیایین بچه ها همونیم که مچ مادر شوهرمو گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 25200 بازدید | 280 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همچی اعصابم خوردشده میگه  اولا دوست دارن نگاه کنن دوما  اصلا مادر من نمیاد بالا که بخواد وسایل تو رو نگاه کنه منم گفتم باشه من نمیگم خانوادتت هستن به هرحال خودم مچ هر کسی رو که یواشکی بیاد میگریم خودم حواسم هست چند وقتی کشوهام دست کاری میشه ولی آقا همچی کفری شده بود و عصبی دلم خنک شد اینقدر وا رفت خیلی باهاش حرف زدمو و همین طور گوش میدادو میگفت کسی نمیاد اشتباه کردی جرآت نکرد آسیابو بگه و لاستیک دیگه نشون ندادم 

دخترم تمام زندگیم 

اگه گفت منم لایک کنیدممنون

این دنیا به من یه پدرومادرخوب که کنارشون حالم خوب باشه یه شوهرعاشق ومهربون یه بچه ی اروم وبامحبت کلی چیزای دیگه بدهکاره که هیچ وقت بهشون نمیرسم ای خداتروخدالااقل تواون دنیاهم منونسوزون که تواین دنیاجیگرم هم سوخت دیگه نامردی من امیدم فقط به قیامتته اونم انقدرمامانم توفوش هاش گفته خداقیامتت روبسوزونه که ازاونجاهم ناامیدم کاربرسال ۹۱هستم چندسال خواننده خاموش بودم وچندبارتعلیق شدم 
یه نکته ظریف اگه گوشیت زنگ میخورد و شوهرت پیداش میکرد و میفهمید رو ضبط ، چی ؟! از این به بعد اگه گ ...

نه یک نرم افزاری دارم اگه زنگم بخوره اون ظبط میکنه قطع نمیشه خیلی باحاله 

دخترم تمام زندگیم 
بگو میخوام دوربین نصب کنم

گفتم مدوربین میزارم ببینم وقتی نیستم کی میاد جن و پری میاد خونم گفت هر غلطی میخوای بکن 😬😬😬ولی مثل چی رکب خوردو ترسید و وا رفت و استرس گرفت 

دخترم تمام زندگیم 

حالا پدر شوهر و مادر شوهر من خونه م میان، خودمم هستم، همه جا رو نگاه میکنه پدرشوهرم، کابینت و یخچال و فریزر و حموم و کمدا😐😐😐😐

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕