2777
2789

بنظرتون ی مرد که جدا بش با ی بچه آیا کسی هست که باهاش مجدد ازدواج کن و آیا کسی بینمون هست که این تجربرو داشته باش؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره خیلبا این ریسک رو میکنن

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

بله چرانباشه 

عموی من با یه پسر ۵سالع جدا شد 

با یه خانم ازدواح کرد اونم یه پسر ۶ساله داشت 

الانم یه دختر مشترک باهم دارن و دوتا پسر خوبم هستن

مامانِ کارِن هاکان نیکان❤

خب اولامعمولا مادر بچه خیلی روش تاثیر داره واگا بخواد اذیت کنه خیلی راحت میتونه توسط بچه اذیت کنه و دلیل اصلی که چرا طلاق گرفتن که راضی شده بچشو بده به پدرش و خیلی دلایل دیگه ی وقت به بهانه بچه اقا هی نخواد با همسر سابقش دیدارای غیر ضروری داشته باشه و خیبی دلایل دیگه بنظرم مرد بیوه خیلی بهتر از مرد مطلقس 

ی دهه 60بیش فعال      اکثر کامتان از روی تجربه خودمه                                               کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36

خب اولامعمولا مادر بچه خیلی روش تاثیر داره واگا بخواد اذیت کنه خیلی راحت میتونه توسط بچه اذیت کنه و ...

خوب وقتی بچه هیچ تماسی با مادر سابقش نداشته باش فکنم هیچ کدوم از این مشکلات پیش نیاد

داداش من خانم سابقش اصلا الان ٢سال حتی ی آمار از پسرش نگرفته پسرشم اونو نمیشناسه دیگه پس فکر نکنم واسی ازدواج مجدد مشکلی پیش بیاد

خوب وقتی بچه هیچ تماسی با مادر سابقش نداشته باش فکنم هیچ کدوم از این مشکلات پیش نیاد داداش من خانم ...

ببین هر کس نطری داره من باشم میگم چرا دوساله خبر نگرفته مگه چقدر اذیت بوده که رفته پشت سرشم نگا نمیکنه ولی خب بعضی میگن لابد مادر بی عاطفه ای هست ولی خیلی خانومای قوی هستن که بتونن با اقایون مطلقه ازدواج کنن 

ببین هر کس نطری داره من باشم میگم چرا دوساله خبر نگرفته مگه چقدر اذیت بوده که رفته پشت سرشم نگا نمیک ...

خوب من به عنوان مادر شوهرمم هرچقدرم که مثلا بد باش که نمیزارم برم بچهامم بیخیال بشم شوهرم بد بچهام که بد نیستن توی قانونم خدارو شکر حق ملاقات همیشه هست ولی بعضی از ما زنا احساس و عواطف مادرانه نداریم و فقط دنبال اینیم که به خودمون برسیمو بس 

خوب من به عنوان مادر شوهرمم هرچقدرم که مثلا بد باش که نمیزارم برم بچهامم بیخیال بشم شوهرم بد بچهام ک ...

صددرصد درسته ی مادر در هیچ شرایطی نمیتونه و نباید از بچهاش بگذرهد