بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خب اولامعمولا مادر بچه خیلی روش تاثیر داره واگا بخواد اذیت کنه خیلی راحت میتونه توسط بچه اذیت کنه و دلیل اصلی که چرا طلاق گرفتن که راضی شده بچشو بده به پدرش و خیلی دلایل دیگه ی وقت به بهانه بچه اقا هی نخواد با همسر سابقش دیدارای غیر ضروری داشته باشه و خیبی دلایل دیگه بنظرم مرد بیوه خیلی بهتر از مرد مطلقس
ی دهه 60بیش فعال اکثر کامتان از روی تجربه خودمه کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36
خوب وقتی بچه هیچ تماسی با مادر سابقش نداشته باش فکنم هیچ کدوم از این مشکلات پیش نیاد داداش من خانم ...
ببین هر کس نطری داره من باشم میگم چرا دوساله خبر نگرفته مگه چقدر اذیت بوده که رفته پشت سرشم نگا نمیکنه ولی خب بعضی میگن لابد مادر بی عاطفه ای هست ولی خیلی خانومای قوی هستن که بتونن با اقایون مطلقه ازدواج کنن
ی دهه 60بیش فعال اکثر کامتان از روی تجربه خودمه کاش همه سنشون رو تو امضابگن تا بدونم طرفصحبتمون کیه خودم 36
ببین هر کس نطری داره من باشم میگم چرا دوساله خبر نگرفته مگه چقدر اذیت بوده که رفته پشت سرشم نگا نمیک ...
خوب من به عنوان مادر شوهرمم هرچقدرم که مثلا بد باش که نمیزارم برم بچهامم بیخیال بشم شوهرم بد بچهام که بد نیستن توی قانونم خدارو شکر حق ملاقات همیشه هست ولی بعضی از ما زنا احساس و عواطف مادرانه نداریم و فقط دنبال اینیم که به خودمون برسیمو بس