راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خب اولامعمولا مادر بچه خیلی روش تاثیر داره واگا بخواد اذیت کنه خیلی راحت میتونه توسط بچه اذیت کنه و دلیل اصلی که چرا طلاق گرفتن که راضی شده بچشو بده به پدرش و خیلی دلایل دیگه ی وقت به بهانه بچه اقا هی نخواد با همسر سابقش دیدارای غیر ضروری داشته باشه و خیبی دلایل دیگه بنظرم مرد بیوه خیلی بهتر از مرد مطلقس
خوب وقتی بچه هیچ تماسی با مادر سابقش نداشته باش فکنم هیچ کدوم از این مشکلات پیش نیاد داداش من خانم ...
ببین هر کس نطری داره من باشم میگم چرا دوساله خبر نگرفته مگه چقدر اذیت بوده که رفته پشت سرشم نگا نمیکنه ولی خب بعضی میگن لابد مادر بی عاطفه ای هست ولی خیلی خانومای قوی هستن که بتونن با اقایون مطلقه ازدواج کنن
ببین هر کس نطری داره من باشم میگم چرا دوساله خبر نگرفته مگه چقدر اذیت بوده که رفته پشت سرشم نگا نمیک ...
خوب من به عنوان مادر شوهرمم هرچقدرم که مثلا بد باش که نمیزارم برم بچهامم بیخیال بشم شوهرم بد بچهام که بد نیستن توی قانونم خدارو شکر حق ملاقات همیشه هست ولی بعضی از ما زنا احساس و عواطف مادرانه نداریم و فقط دنبال اینیم که به خودمون برسیمو بس