2777
2789

وای بچه ها چند وخت پیش دوستم یه کتابی بهم معرفی کرد کتاب فراسوی شفای زندگی رفتم از پشتیبان هاش خریدم گفتم جواب نمیده ولی ضرر هم نمیکنم هر لحظه 

که میخوندم حس میکردم چیزی درمن به وجود میاد یه ارامشی گرفتم در عرض دوماه با تکنیکاش از تله پاتی گرفته تا تغییر باور جذب ثروت عشق تونستم ماشین مورد علاقم حقوقم برگشت عشقم همه رو به دست اوردم پیشنهاد میکنم شماهم استفاده کنید ازش فقط در عرض دوماه قراره با عشقم ازدواج کنم هوراااااا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با خوندن کتاب این اتفاقات برات افتاد چه جالب 😍

خدایا شکرت که منو همسرم تا عید مامان بابا میشیم خودت قولشو بهم دادی مطمئنم نمیزنی زیر قولت🤲 این خواسته من به صلاح نبود و من قبل عید مامان نشدم خیلی گریه کردم ولی😭 دوباره سرپا شدم و از خدا خواستم سال 1402 بهم فندوقموو بده 🤲❤️ شمام سه صلوات برای سبز شدن دامن من و خواهرم بفرستید 🌹🌺تا بیام بگم باردار شدیم 

عزیزم منظورت کتاب خانم لوئیز هی هست؟؟

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
موفق باشیییی منم شنیدم ولی هنو نخوندم تمرینی چیزی داره؟برای ازدواج چیکار کردی میشع ب منم بگی لطفا ...

مثل چهار اثر فلورانسه تقریبا

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶
همه ی گتابخونه ها دارن کتابو؟

نه فقط میشه از سایت خودشون بخری 

میتونم ایدی پشتیبانشون بهت بدم هم کتابو بخری تا چند ماه پشتیبان داری هم اینکه وارد گروه میشی هم میتونی نتایجو بخونی

نه فقط میشه از سایت خودشون بخری  میتونم ایدی پشتیبانشون بهت بدم هم کتابو بخری تا چند ماه پشتیب ...

اره عزیزم میشه بهم بدی ممنون میشم

دودی ک از سیگار بالا میره همون اشکاییه ک قرار بود پایین بیفته