2777
2789
عنوان

کنکوریا بیایننننن تروخدااا

123 بازدید | 9 پست

من تابستون درس نخوندم افسردگی و مشکل خانوادگی داشتم

فقط گوارش و فصل یک دهم و فصل ۵ ک میشه کلیه

اینارو دارم میخونم

شیمی رم تازه با تکته تست فراهانی دو جلسه دیدم

الان چیکار کنم پایه رو

از مهر بخونم 

یا از مهر دوازدهم شروع کنم پایه رو بزارم زمستون

احترام به همه،اعتمادبه هیشکی

بنطرم باهم پیش ببر سعی کن مباحث سخت رو زودتر بخونی چون نیم سال دوم ازمونا سریعتر پیش میرن

و دوید و افتاد.اما بلند شد؛باید می رسید!                ‌‌   ‌‌‌ ‌ ‌    یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزو های بزرگ🖤  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیزیک فصل ۱ دوازدهمشیمی فصل ۱ دهمزیست ۱ و ۲ دهم و ۱ دوازدهمریاضی معادله نامعادله و تعیین علامتفعلا ت ...

اینا مباحث پایه و پیش نیاز هستن فعلا اینارو بخون هر وقت خوندی بگو تا بهت بگم بعدش چی بخونی.

فصل ۱ دوازدهمم برا اینکه سنگینه هرچه زودتر جمعش کنی بهتره

و نور بر تاریکی پیروز است...💫

دهم و یازدهم رو بخون 

دروسی که باید از پایه کار شه از دهم 

و باقی دروس از یازدهم 

هر یک درس که خوندی سریع بعدش ۱۰ تا تست بزن 

دوباره مثلا اگر دوشنبه  ریاضی خوندی و ۱۰ تست زدی 

و اگر بعدش دوباره سه شنبه ریاضی تو برنامه ت بود 

بشین قبل از خوندن دروس اول دوباره ۱۵ تا تست بزن 

۱۰ تا تست اول رو دونه دونه بزن و برو ببین درست زدی یا نه 

اما جوابش رو از پاسخنامه آماده پیدا نکن و تو کتاب پیدا کن 

تست عایی که غلط زدی یا شک داشتید علامت بزن و یه دفتر جداگونه بردار و اونارو توش بنویس 

مثلا بگو صفحه ۱۵۴ تست ششم اشتباه شده به این دلیل 

یا بنویس صفحه ۱۵ کتاب درسی خط ۶ بررسی شود 

دهم و یازدهم رو بخون دروسی که باید از پایه کار شه از دهم و باقی دروس از یازدهم هر یک درس که خوندی سر ...

این دفتر قبل از آزمون ها خیلی کمکت می‌کنه 

استمرار داشته باش

و از کم شروع کن اما استمرار 

و مورد بعد اینکه اگر مسیر بلد نیستی یک مشاور خیلی خوب که واقعا خوبه رو پیدا کن 

نخوا هی مشاور عوض کنی 

یک مشاور خوب انتخاب کن و تا آخر با همون باش 

ببین دیر نیست آزمون ها آموزشی هستن نه آزمایشی مهمترین چیز مطالب پایه هست تو از الان تا به ماه دیگه این موقع میتونی دهم رو جمع کنی یا حداقل هشتاد درصدش رو 

بعد میتونی شروع کنی به یازدهم و دوازدهم 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹