2777
2789
عنوان

کسایی که کراتین کردین میشه بیاید لطفا🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 38 پست
نه من کوتاه نکردم عکس قبلش هم دارم نگاه کن🤕خیلی بد بود

موهات اتفاقا خیلی جنسش خوبه حالت فر طبیعی داره فرشم درشته از من فر ریزه و تارام بی جونه و نازک خیلی دوسش دارم بلنده و رنگشم نازه پس منم کوتاه نمی کنم چون قصد داشتم کوتاه کنم

نه من کوتاه نکردم عکس قبلش هم دارم نگاه کن🤕خیلی بد بود

چیکار میکنی بلنده؟ من چندین ساله کوتاه نکردم ببند نشده هر شش ماه یکم پایینشو میگیرم تا چیزیش نشه قده یه سانت کمتر اما بلند نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار میکنی بلنده؟ من چندین ساله کوتاه نکردم ببند نشده هر شش ماه یکم پایینشو میگیرم تا چیزیش نشه قده ...

من فقط بعد از حمام روغن بادام می زنم

مراقب تایپ کردنت باش پشت هر اکانتی قلبی می تپه🫀کاربرری سوم😭🤣🥴♥️🙃🙂                                                                                   
من فقط بعد از حمام روغن بادام می زنم

خیلی خوشکله دیشب تا حالا تو فکر موهاتم دعا کن جای خوب پیدا کنم دو هفته دیگه میخوام برم آرایشگاه دم عیده مجبورم خیلی موهام خزه اونی ک بخوام بشه

بادام تلخ یا شیرین؟

تلخ

خیلی خوشکله دیشب تا حالا تو فکر موهاتم دعا کن جای خوب پیدا کنم دو هفته دیگه میخوام برم آرایشگاه دم ع ...

موفق باشی ♥️