الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
موهام پر بود ۳ ماه یا بیشتره که انجام دادم و موهام هنوز لخته ولی اون قسمت هایی که در اومده یکم وز شده
رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋ به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝 بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍 آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂 اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست ..... ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی بچه ای اینطوره؟ لئون:همیشه اینطوره! 🌱 دیالوگ فیلم لئون حرفه ای
وای خدا چ عالی فکنم چون پتیینشو کوتاه نکردی طبیعیه، درسته؟ تو استوری اینستا که میبینم پاسینش رو کوتاه کردن صافه صاف بعد برق مصنوعی رو موهاشونم هست، ب نظرم چیکار کنم پس؟ قبل موهات چه جوری بوده؟ من موهام وزه تو هواس
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست