2777
2789
عنوان

کسایی که کراتین کردین میشه بیاید لطفا🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 38 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر دادی موهات چه قدر بود؟

موهام تا باسنم ۲ و نیم

مراقب تایپ کردنت باش پشت هر اکانتی قلبی می تپه🫀کاربرری سوم😭🤣🥴♥️🙃🙂                                                                                   
پی پی بفرست من کاشانم اما جایی بدلم ننشسته یرم نمیدونم چکنم

چی؟

پی وی عکسو بفرس عزیزم

اشکال نداره چهرم که معلوم نیست همینجا می فرستم 🚶🏻‍♀️

کی انجام دادی؟ چه قدر دادی؟ موهات چه قدره؟

موهام پر بود     ۳ ماه یا بیشتره که انجام دادم و موهام هنوز لخته ولی اون قسمت هایی که در اومده یکم وز شده 

رنگین کمون های زندگیتو بشمار نه طوفان هاشو...✋            به بعضیا باید گفت آروم تر برو شعورتم بهت برسه🤝    بعضی از نشدنی زندگیتونو بذارین به حساب اینکه اگه میشد خیلی بد میشد👍    آدمها وقتی نمی تونن مثل گذشته ازت استفاده کنن میگن چقد عوض شدی🙂      اگه داشتم نظر میدادم و نظرم درست بود سن و سالمو بهونه نکن .... عقل و شعور به سن و سال نیست   .....                              ماتیلدا : زندگی همیشه به این سختیه یا فقط وقتی                           بچه ای اینطوره؟                                                                                           لئون:همیشه اینطوره!            🌱    دیالوگ فیلم لئون حرفه ای  

وای خدا چ عالی فکنم چون پتیینشو کوتاه نکردی طبیعیه، درسته؟ تو استوری اینستا که میبینم پاسینش رو کوتاه کردن صافه صاف بعد برق مصنوعی رو موهاشونم هست، ب نظرم چیکار کنم پس؟ قبل موهات چه جوری بوده؟ من موهام وزه تو هواس

من توی یه سالن بودم داشت برای یه نفر کراتین می کرد بوش مثل بوی سرکه بود

من ک مررردم گازش رفت تو ریه ام هنوز خوب نشدم حتی امروز سرمم زدم

حالا موادش خوب بود؟ طرف گرون میگفت یاارزون من3 تومن دادم

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
وای خدا چ عالی فکنم چون پتیینشو کوتاه نکردی طبیعیه، درسته؟ تو استوری اینستا که میبینم پاسینش رو کوتا ...

نه من کوتاه نکردم عکس قبلش هم دارم نگاه کن🤕خیلی بد بود