2777
2789

سلام مادرا

جدیدا به بچه ها تون ابن آنتی بیوتیک رو دادید ؟اگه آره میشه بگید چند روز دادید؟

دکتر دخترم نوشت روز اول ۵سی سی بعد ۲/۵سی سی تا ۵روز البته ازیترومایسین نوشته بود ک خودم ارداروخونه خارجیشو گرفتم 

ولی بعضی دوستام دکتر فقط برای ۳روز تجویز کرده برای بچشون مدل خارجیشو 

گفتم بپرسم ببینم کسی تجربه داره 

وخدایی که بشدت کافیست
سلام عزیزم بله من چندسال پیش برا پسرم دکترنوشت پسرمن تب میکردو به هیچ وجه تبش پایین نمیومدمنم همون پ ...

هرروز ۵سیسی دادیدتا ۳روز  یانه مثل همین ایرانی  که گفتم دادید ؟

وخدایی که بشدت کافیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما یکی از تاپیکای قبلیت گفتی ک بدنت التهاب داره . منم همه جام ورم کرده درس شدی ؟ مشکلت از چی بود؟ زانوهام ورم کرده و مج دستم و ... دکتر روماتیسم رفتم کورتون داده ولی ازمایش نرمال نشون داده مشکل از چی میتونه باشه؟

عزیزم شما یکی از تاپیکای قبلیت گفتی ک بدنت التهاب داره . منم همه جام ورم کرده درس شدی ؟ مشکلت از چی ...

من دوسال التهابم بالا بود آزمایشات روماتیسم نرمال بود من فیبرومیالژی دارم ولی من ورم نذاشتم من درد خیلی زیادداشنم چنددوره سلکسیب خوردم ولی خوبی دردام مداوم ومزمن هست 

چون ازمایشاتم منفی بود و ورم نذاشتم کورتون بهم نداد 

شما چون ورم داری وضعت فرق داره 

وخدایی که بشدت کافیست
عزیزم ببخشید اینجا پیام میذارم قبلا یه بار بلیط وارش گرفته بودی راضی بودی از سفر با هواپیماهاش؟

سلام عزیزم 

بله رفته بودیم درکل خوب بود صندلباش مثل مبنی بوس بود فاصلشون کم بود 

انگار سوار کامیون بودیم درکل ولی بد نبود زنده رسیدیم و به موقع 😬

وخدایی که بشدت کافیست

سلام عزیزم ببخش توروخدا مزاحمت شدم. در مورد حساسیت پسرم خواستم ازتون راهنمایی بگیرم واقعا درمانده شدم. هر راهی میرم بسته ست. الان یک ماهه متوجهچشدم حساسیت داره. خودم رژیم سفت دارم دکتر هم به خودش کمکی اپتامیل پپتی داده. علامتش هم دفع خلطی هست فعلا شکر خدا ولی خلط مدفوعش نمیره نمیدونم چیکار کنم. یکم کم شده بود دکتر بهش قطره اهن داد نمیدونم از اونه یا چیه دوباره خلط دفع میکنه. خواستم بدونم کوچواوی شما شکر خدا درست شد ? چن سالگی درست شد ?توروخدا اگه پیامم رو دیدی جوابم رو بده

عزیزبچه اتون خروسک گرفته بودچیکارکردین خوب شد؟دخترمنم گرفته😔سرفه های وحشتناک دارع

والا من نفهمیدم اون خروسک بود یانه چون بهم گفتن حساسیت شدید راه تنفسی وحساسبت به فندق 

اینقددارو خورد بعد ۲۵روز خوب شد 

داروهای ضدحساسیت بیشتر جواب داد روش 

کورتون هم تزریق کرد هم اینکه خورد تا بالاخره فروکش کرد ولی کل این ۶ماه هروقت سرما خورد سریع به سرفه افتاد ک باچندتادارو بابدبختی خویش کردم 

وخدایی که بشدت کافیست
سلام تورو خدا اگر پیام منو میبینی جواب بده من مثانه عصبی دارم همش عفونت مثانه میگیرم شما یجا گفته بو ...

سلام گلم والا من عفونت نمی‌گیرم ولی دسشویی زیاد میرفتم همیشه سونوم سالم بود دکتر گفت مثانه عصبی ولی امسال تو سونوم اتساع سیستم پیلوکالسیل زده ک درد شدید پهلو هم اضافه شده بش رفتم برام سی تی اسکن نوشته حالا منتظرم برم انجام بدمش

وخدایی که بشدت کافیست