2777
2789
عنوان

دوستان واقعا سر دو راهی موندم بیاین بگین چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 605 بازدید | 28 پست
غیر انتفاعی،چون خودم رفتم ولی سعی کنید تقویتش کنید برا مقاطع بعد بره نمونه دولتی یا تیزهوشان
اگر با اسم کاربریم مشکل دارید صدام بزنید لامبورگینی یا مازراتی..قول میدم ناراحت نشم [smiley]s/sm80.gif[/smiley]

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب فعلا سال اول رو بذار غیرانتفاعى بعد اگه راضى بودى سالهاى بعدم بذار
گاهى دلم مى خواد يكى بغلم كنه و بگه:" ميدونم سخت ميگذره ، ولى ايشالا حالت خوب ميشه. بيا اين شكلات، اينم شيش مليون دلار پول"  
منکه با رتبه 3 رقمی کنکور قبول شدم زرنگترین همکلاسی دانشگاهم غیر انتفاعی بود،دیگه اینکه تنبل بشن یا نه بستگی به خودتون داره و غیرانتفاعی داریم تا غیر انتفاعی
اگر با اسم کاربریم مشکل دارید صدام بزنید لامبورگینی یا مازراتی..قول میدم ناراحت نشم [smiley]s/sm80.gif[/smiley]
و البته بگم تو غیر انتفاعی ها بیشتر اقشار بالای جامعه میان یعنی بچه اختلاف فرهنگی زیادی رو حس نمیکنه،تجربه منه و اطرافیان البته
اکثر مدارس غیر انتفاعی عز معلمان بی تجربه که حقوق کمی هم میگیرن استخدام می کنه بیشترشون دوره های اموزشی رو هم ندیدند حتی رشته تحصیلی مرتبط رو هم ندارند ولی مدارس دولتی مخصوصا برای کلاس اول از باتجربه ترین معلما استفاده می کنه اموزش وپرورش هم نطارت بیشنری رو کارهاشون داره ,ضمن این که اون پولی رو که می حواهید به مدرسه غیر انتفاعی بدید که حتی حقوق درست و حسابی به معلمش نمی ده ,نصفش رو به مدرسه دولتی کمک کنید تا بچه های دیگه هم بتونند امکانات تحصیای بیشتری داشته باشند
یاس عزیز من به مدرسه ی دولتی خوبی که در نظر داشتم پیشنهاد پول دادم ولی قبول نکردن .الانم بهترین غیرانتفاعی رو براش در نظر گرفتم ولی هنوز دودل هستم

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

عزیزم اگر پولش براتون مساله ای نیست حتما یه غیرانتفاعی خوب بنویس و بدون که خیلی خیلی بهتره ، چون با بچه خیلی بیشتر کار میکنن و نسبت به همسناش که دولتی میرن، خیلی پیشرفته تر میشه، من اینو از روی تجربه میگم
عزیزم من خودم هم مدرسه دولتی رفتم هم غیرانتفاعی ولی معلمهای غیرانتفاعیم آنقدر عالی بودن که الان اگر بعد از سالها ببینمشون، دستشونو میبوسم، البته مدرسه ی ما جزو بهترینها بود، باید بهترین رو پیدا کنی و البته تفاوت خواهرم و یه دختر همسن اون رو هم که یکیشون دولتی میرفت و اون یکی غیر انتفاعی، دیدم