2777
2789

من برااامم خیلی مهمه که باکسی که قراره ازدواج کنم قبل از من باکسی رابطه جنسی نداشته باشه چون واقعا خودم از این جهت پاک هستم 

و کسی. که  قراره باهاش ازدواج کنم یه بار بهم گفت من به اندازه تو پاک نیسم در گذشته خیلی کارای اشتباه کردم بعد من چون. موضوع این چیزا. ببود ذهنم ببه این ررفت که. حتتما در گذذشتتش راابطه داشته حتیی مییگفت. تو داانشگاش پسرا بهش.ددخترایی که. تو دانشگاه. اهل ااینچیزاا بودنن ررو بهش معرفی میکردن بعد. من که فکرر.کردم.قبلا حتما این کارا رو کرده محلش نزاشتم بعد که دید برام خیلی مهمه گفت من رابطه جنسی نداشتم باکسی ولی خب باز من ذهنم درگیره میترسم چون من پاکم باکسی جز اون نبودم حتی خودشم بهم دست نزده واسه اینکه بدستم بیاره اینارو میگه منو از دست نده 

نمیدونم چجوری بفهمم که داره راست میگه بهم یان یعنی باید از کجا فهمید یه پسر قبلا رابطه داشته یان؟ 🤦🤦

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواستتون منطقیه بنظرم هر کی لجنه لیاقتشه سراغ یکی مثل خودش بره چرا هر غلطی می‌کنه بعد دنبال فاطمه یا علی باشن

بسم الله. دانشجوی پزشکی 💟 متعهد به کارم و مردمم 🤞🏻 من برای داشته هام جنگیدم و تلاش کردم خدایا هدیه هاتو از من نگیر♥️

شما قطعا به بلوغ کافی نرسیدید و ازدواجت رو به تاخیر بنداز چندسال

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
شما قطعا به بلوغ کافی نرسیدید و ازدواجت رو به تاخیر بنداز چندسال

اگه براش مهم نبود يعنى به بلوغ كافى رسيد و وقت ازدواجش رسيد؟

اگر درمورد موضوعى هم نظر نيستيم محترمانهریپلاى كنيد كه بحث كنيمما فقط عقايدمون فرقداره ، دشمن هم نيستيم

هیچ جوره نمیشه فهمید خوشبختانه و آدم هایی مثل شما باید با این افکار مشکل سازتون تا اخر عمر دست و پنجه نرم کنید تا بلکه نسل ادمهایی با این طرز فکر سخیف به پایان برسه و جاش رو ادمهایی نو با اندیشه هایی شگرف بگیرن