2777
2789

مثلاً دوست داشته باشه همه چی میل خودش باشه از اخلاق بگیر تا آشپزی و خیلی چیزای دیگه. اگه طبق میلش نباشه شروع میکنه غر زدن و اذیت کردن و تیکه انداختن. برامن که اهمیت نداره دیگه. همیشه بهش میگم همینی که هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کردم وسطی🤣

🤣🤣🤣🤣 دیگه دیگه. 

والا بابا 

مردا خیلی پر رو ان.

دیشب با شوهرم در مورد سفر حرف می‌زدیم بعد گفت اگه یه روز بخوام برم خارج اول میرم تایلند گفتم حالا چرا تایلند گفت اونجا که فقط واسه ک ر د ن نیست 😒 

در کل آدم خوبیه ها ولی بعضی وقتا حرفایی میزنه انگار خون به مغزش نمیرسه 😕

باهاش حرف زدی ؟

اگه نه اینطوری بهش بگو ...

من همیشه سعی کردم باهات راه بیام، چون دوستت دارم و برام مهمی. ولی وقتی همه‌چی باید فقط طبق میل تو باشه، من کم‌کم حس می‌کنم دیده نمی‌شم. غر زدن و تیکه انداختن باعث نمی‌شه چیزی بهتر بشه، فقط دل‌خوری میاره. منم نیاز دارم توی این رابطه آرامش داشته باشم، نه فقط تطبیق. بیا جوری رفتار کنیم که هر دومون احساس خوبی داشته باشیم.

باهاش حرف زدی ؟اگه نه اینطوری بهش بگو ...من همیشه سعی کردم باهات راه بیام، چون دوستت دارم و برام مهم ...

مرسی چیزای خوبی گفتی . من چندبار بهش گفتم که از تیکه انداختش ناراحتم اونم ماست مالی میکنه میگه انتقاده تو حساسی و جنبه نداری