2777
2789
عنوان

بارداری و بی‌بی چک

613 بازدید | 40 پست

بچه‌ها من الان به اینا اعتماد کنم؟باردارم؟اخه هیچ علایمی بجز کمردرد ندارم

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    

یه هفت هشت تا دیگه بزن بعد اعتماد کن😂😂😂😂مبارکه دیگه مثبته منم فقط کمردرد داشتم 

گل پسرم ،قند عسلم...تو منو انتخاب کردی♥️که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی ،دلت خواست من همدمت باشم.خوش اومدی به زندگی من و بابایی پسر کوچولوی قشنگم♥️🐣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=273889293]صدرد بارداری[/QUO

میدونی من تنبلی شدید داشتم از برج شش اقدامم بعد الانم لتروزل خوده‌ بودم امپول زدم که بعد امپول شوهرم پیشم نبود یعنی دوروز قبل تخمکگذاری گرفته

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    
یه هفت هشت تا دیگه بزن بعد اعتماد کن😂😂😂😂مبارکه دیگه مثبته منم فقط کمردرد داشتم 

خخخخخخ اخه هنو از ندادم هرروز شک میکنم میرم یکی میخرم فردا میخام برم دکتر

[QUOTE=273889293]صدرد بارداری[/QUO میدونی من تنبلی شدید داشتم از برج شش اقدامم بعد الانم لتروزل خود ...

الان چندم موعدته

فقط 16 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج
تا ماه نهم میخوای همینجوری بی بی چک بزنی  خب پاشو برو ازمایش دیگه

فردا میخام برم سونوی تشکیل قلب دکتر گفت نیاز به از نیس دیگه چون دیر فهمیدی

الان چندم موعدته

۹/۲۹پرید شدم با حساب خودم الان نزدیک دوماهمه

مگه چند روز از موعد گذشته

ببین من ۹/۲۹اخرین پریدم بوده یعنی الان فک کنم هفت هفتمه

[QUOTE=273889293]صدرد بارداری[/QUO میدونی من تنبلی شدید داشتم از برج شش اقدامم بعد الانم لتروزل خود ...

اره منم قبل تخمک‌ گذاری گرفته بود 

گل پسرم ،قند عسلم...تو منو انتخاب کردی♥️که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی ،دلت خواست من همدمت باشم.خوش اومدی به زندگی من و بابایی پسر کوچولوی قشنگم♥️🐣
ببین من ۹/۲۹اخرین پریدم بوده یعنی الان فک کنم هفت هفتمه

یا خدا چه دل گنده ای دختر 😂دیگه قلبشم تشکیل شده پس خوشبحالت هرچی دیر تر بفهمی بهتره کمتر استرس میکشی

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...