2777
2789
عنوان

بارداری و بی‌بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 40 پست
اره منم قبل تخمک‌ گذاری گرفته بود 

جنسیت چی بود کاش برا من پسر باشه

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    
۹/۲۹پرید شدم با حساب خودم الان نزدیک دوماهمه

یعنی بعد از اچ سی جی پریود نشدی و شک نکردی؟

احتمالا عزیز همون دوروز قبلی که میگی اسپرم باقی مونده باشه

و یا شایدم بعدش رابطه داشنین و اون موقع فولیکول هم داشتی

معمولا اونایی که تنبلی دارن تخمک گذاریشون معلوم نمیشه چی به چیه

فقط 16 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یا خدا چه دل گنده ای دختر دیگه قلبشم تشکیل شده پس خوشبحالت هرچی دیر تر بفهمی بهتره کمتر استرس میکشی

خخخخخخ تازه هی شک مبکنم باردارم پدرشوهرم دراوردم با بی‌بی چک خریدن

لطفا لایک نکنید،درخواست دوستی نمیپذیرم🙏🙏                    کنارم گذاشتی که تلخ بشم؟؟؟ هه!!!!! شرابی شده‌ام ناب حالا حسرتم را بکش🖤                    
یعنی بعد از اچ سی جی پریود نشدی و شک نکردی؟ احتمالا عزیز همون دوروز قبلی که میگی اسپرم باقی مونده ب ...

نه من بعد امپول تا به ماه رابطه نداشتم قبلش بوده؟اخه من اون ماه اصلا فکر بچه نبودم تازه فک میکردم این ماه از دست دادم بمونه برا بعد عید بچه

نه من بعد امپول تا به ماه رابطه نداشتم قبلش بوده؟اخه من اون ماه اصلا فکر بچه نبودم تازه فک میکردم ای ...

اگر پسر میخواستی باید فقط تو روز تخمک گذاری رابطه میداشتی

الانم چیزی معلوم نیست

ان شاءالله که یک پسر سالم و صالح باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگر پسر میخواستی باید فقط تو روز تخمک گذاری رابطه میداشتی الانم چیزی معلوم نیست ان شاءالله که یک پ ...

اخه کل برنامه ریزیم بهم خورد دقیقا ۲۴ساعت بعد امپولم شوهرم بخاطر سفر کاری مجبور شد بره

دعاکن سالم باشه چه فرقی داره

سالم باشه ولی کاش پسر باشه من عاشق پسر بچم با تیپ اسپرت

بجایی که انقد بیبی چک حروم کنی برو یه ازمایش بتا بده خیال خودتو و شوهرتو راحت کن😂😂😂

به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود🤪💃🤩در تاریخ ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ ازمایشم مثبت شد😍خدایا میشه مواظب نی نیم باشی و دوباره نبریش پیش خودت؟😔🤲🏻
اخه کل برنامه ریزیم بهم خورد دقیقا ۲۴ساعت بعد امپولم شوهرم بخاطر سفر کاری مجبور شد بره

عیب نداره عزیز

قسمت این بوده

اگر همه چی طبق برنامه ات پیش میرفت هم تا خداوند نمیخواست هیچاتفاقی نمیافتاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خوش بحالت اسی منکه ب بی بی چک نمیرسه فرت پری میشم ایندفه لتروزول خوردم و امپول اچ ام جی و اچ سی جی ...

ببین بهش فک نکن منم ماه قبلش با قرص،امپول نگرفت اما این ماه اصن بفکر بچه نبودم تازه کلی قصه خوردم که این ماه از دست دادم و فقط درد اون امپول برام مونده اما خدا خواست گرفت

بجایی که انقد بیبی چک حروم کنی برو یه ازمایش بتا بده خیال خودتو و شوهرتو راحت کن😂😂😂

فردا میرم برا سونوی‌ قلب کار من از ازمایش گذشته الان دوماهمه