2777
2789
عنوان

من هنوز خونه تکونی رو شروع نکردم😫

| مشاهده متن کامل بحث + 1376 بازدید | 74 پست
کارگر میاری 

نه بابا 

خودم تنها

شوهرم نهایت یه مبل جابجا کنه😐

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگین مثلا چکارایی انجام میدین؟ فرش و اینارم میشورین؟یا رنگ کاری و ...چون ۱ماه هم زمان زیادیه

آشپزخونه اتاقا سرویس ها کمدا فرشا مبلا کلیییی کاره

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
من مجردم خونه بابام اینا  اره کم کم دارم خونه تکونی میکنیم کی حوصله دم عید هی خونه  تمیز ک ...

آره دیگه تموم بشه اعصاب آدم راحت میشه

من دو روز دیگه کار دارم  همه جا رو برق انداختم اساسی  فردا هم قراره قالی شویی بیاد و همه ...

دمت گرم خدا قوت بهترین کارو کردی 

آشپزخونه اتاقا سرویس ها کمدا فرشا مبلا کلیییی کاره

خب پس خونت بزرگه احتمالا

من همش یه اتاقه و یه هال کوچیک

هر هفته هم تمیز میکنم کامل

یه کار دیگم که کردم امسال اینکه از ماه پیش چند روز یبار یه کمد یا کابینت را مرتب کردم. دیگه دم عید مرتبن🤗

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"

من تولد پسرم نزدیکه برا همون ی دفعه ای کلا عمقی همه چی میریزم بیرون  عیدو شهرستانیم کسی نمیادخونمون

الانم تقریبا نصف تمیز کردم نصف مونده  دوسه هفته اس کم کم شروع کردم زیاد فشار نیاوردم چون دوباره باز کثیف میشه  میخوام عمقی تمیز کنم باز یکی روز مونده ب تولد دوباره همه جا رو فقط ی دسمال خالی بکشم تموم شه 

امروز مثلا دوتا مبل اوردم بیرون پشتشو و موکت پشتشو و قرنیزارو و همه میز عسلیارو با اسکاچ شامپوفرش سابیدم  رو میز عسلیارو ی دسمال بزرگ گذاشتم حدااقل یکم تمیز بمونه بچم نمیزاره 

الانم میخوام برم بقیه قرنیزارو قشنگ با اسکاچ بسابم

😐
من تولد پسرم نزدیکه برا همون ی دفعه ای کلا عمقی همه چی میریزم بیرون  عیدو شهرستانیم کسی نمیادخو ...

چه بهتر کار خوبی میکنی عزیزم کم کم قشنگ از ریشه تمیز میشه 

من اگه خدا مصلحت دونست و امکانش فراهم شد ممکنه از این خونه پاشیم ،چون اجاره ش زیاده. امیدوارم تا عید بشه که بتونیم بریم جای دیگه،دیگه خونه تکونی و اثاث کشی یکسره میشه

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
خب پس خونت بزرگه احتمالا من همش یه اتاقه و یه هال کوچیک هر هفته هم تمیز میکنم کامل یه کار دیگم ...

نه شصت متره 

کلک زدی پس راحت شدی 

خدایا توکل به خودت😂

😂

یه روز ملافه ها

یه روز پتو بشوری

یه روز دم دری و قالیچه های کوچیک 

اگه فرشاتو بدی قالیشویی راحتی اگه جا داری بشوری که اونم یه روز 

_۲_۳ روز آشپز خونه

یه روز کمد لباسا

یه روز درو دیوار و پنجره تمریز کنی گردگیری

یه روز جارو

یه روز مبللارو نمیز کنی

یه روزم هرچی کاری مونده بکنی😁😁

تمام

من اگه خدا مصلحت دونست و امکانش فراهم شد ممکنه از این خونه پاشیم ،چون اجاره ش زیاده. امیدوارم تا عید ...

خیلی حال میده اونجوری منم موعدم دم عیده تجربه داشتم