2777
2789
عنوان

من هنوز خونه تکونی رو شروع نکردم😫

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 74 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نمیدونم از کجا شروع کنم همه جا کثیفه

خونم موقتا باید بشورم همشو چون نجس فقط مال آشپزخونه و پذیرایی میگم بیان توخونه بشورن

فرشمم هال میخام عوض کنم نمیشورم دوتا فرش اتاق و پذیرایی باید بشورم اینم بگم خودم میشورم توحیاط هواگرم بشه یکم شروع کنم پرده هام باشوهرمه بدوزه بزنه

من خونم همیشه مرتب و‌تمیزه

ده روز قبل عید برام کافیه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

من از طبقه پایین خونمون اومدم بالا چند روز پیش کلا ریختیم شستیم تمیز پهن کردیم اضافی رفتن اشغال ..لباسای تازه و بلا استفاده نیازمندا...الان تراکم مونده بشورم ک درش خرابه بیان درستش کنن بعد..دیگه هیچی

مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام
میشه بگید یکارا میکنید برای خونه تکونی؟ 

وسایل کابینت میریزیم می‌شویم دوباره میزاریم کف آشپزخونه رو می‌شویم روتختی و پرده و فرش هم شسته میشه من فریزر و یخچالمم یه دستی بهش میکشم

روی آن شیشه تب دار تو را ها کردم عکس زیبای تورا بانفسم جا کردم شیشه بدجور دلش ابری و بارانی شدشیشه را یک شبه تبدیل به دریا کردم با سر انگشت کشیدم به دلش عکس تورا عکس زیبای تورا سیر تماشا کردم. 🌸مامان آرسِن و نفس🌸

ما دو سه ماه پیش خونه رو رنگ و کاغذ دیواری و دیوار کوب کردیم مبلا و فرشا رو هم جدید خریدم همون موقع هم پرده ها رو شستم 

یکی دو روز بیشتر کار ندارم یه دست بکشم ب کابینتا و کمد دیواری 

عشق فقط یک کلام؛ حسین علیه السلام✋
من اگه خدا مصلحت دونست و امکانش فراهم شد ممکنه از این خونه پاشیم ،چون اجاره ش زیاده. امیدوارم تا عید ...

اجاره هاسربه فلک کشیده.یه مانتوشده یه تومن بعدعیدی دوتومن ادم واسه بچه هاش بخره واسه شوهرش واسه خودش یابده آجیل یابده مرغ وگوشت وماهی شب عید.انگارخودشون توفضان.حرفم که نمیشه زدمیبرنمون سینه قبرستون😏