2777
2789
عنوان

من هنوز خونه تکونی رو شروع نکردم😫

| مشاهده متن کامل بحث + 1369 بازدید | 74 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نکردم اتفاقا گفتم هفته بعد شروع کنم‌دلم میخواد اسفند کاری نداشته باشم  و بیشتر بیرون برم

خدا کنه تموم بشه کارامون

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو
منم هر سال زودتر شروع میکردم امسال هوا سرده چسبیدم بخاری☹️از اول اسفند شروع میکنم

منم امسال جا موندم

🙄🙄🙄

چقدر زود

من از ۲۲ اسفند شروع میکنم همیشه🤫🤫

امسال شاید چند روز زودتر

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"
ما امروز آشپزخونه رو ریختیم. این لحظه رو واسه همه تون آرزو میکنم😂

آخ آخ یعنی اشپزخونه تموم بشه قشنگ نصف کار حله

🙄🙄🙄 چقدر زود من از ۲۲ اسفند شروع میکنم همیشه🤫🤫 امسال شاید چند روز زودتر

کارگر میاری 

میشه بگین مثلا چکارایی انجام میدین؟ فرش و اینارم میشورین؟یا رنگ کاری و ...چون ۱ماه هم زمان زیادیه

میرخان: شایدهم مکرزنان؟؟                روشنک:خرد تا به زنان برسد نامش مکر میشود!!نه؟؟.....و مکر تا به مردان برسد نام عقل میگیرد!!!   میرخان:قصه هایی هم هست درمورد زنان بدکاره!!  روشنک:که نتیجه مردان بدکاره اند...!!!                 شب هزار و یکم"بهرام بیضایی"