2777
2789
عنوان

پس انداز طلا🪙

| مشاهده متن کامل بحث + 2658 بازدید | 26 پست
او مرسی

خواهش میکنم

من پارسال هر ما ی گرم خریدم برای پس انداز

آخره سال همه رو دادم ی نیم ستِ جمع و جور گرفتم

بزرگترین گنج زندگی پدر و مادرم ، ارزشمندترین دارایی پسر و دخترم ، تکیه گاهم همسرم❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم ازکجاا بفهمم زیاد میکشن روش؟

بپرسید و حتی اگر شد خودتون تو ماشین حساب بزنید برای مثال طلا گرمی ۲ ت هس یه سکه نیم گرمی در میاد یک میلیون تومن خب فروشنده اگر از شما یک میلیون و ۳۰ هزار تومن هم بگیره خوبه!اون یک تومن پول طلاتون میشه اون ۳۰ تومن پول سود فروشنده!

اگر هم طلای دست دوم گرفتید هس طلای زیر یک گرم،سودش رو از ۳ درصد تا ۵ درصد خوبه کلا طلای دست دوم سودش تا ۵ درصد بخرید خوبه یعنی به علاوه قیمت طلاتون ب صورت خالص ۵ درصدش سود بگیره فروشنده

درکل طلا خریدن بنظرم پس انداز امنی هس!فقط تو خرید و فروش مراقب باشید!

من خودم یادمه اولین بار ک میخواستم طلا بخرم پولم نمی‌رسید چندماهی سکه خریدم آخرش تونستم سکه هارو برم تعویض کردم با انگشتر! البته توجه کنید ک تعویض کردم ن ک بفروشم باز برم با پولش جایی دیگه طلا بخرم! و البته با طلای دست دوم تعویض کردم!در کل برای من ک اومد داشته