2777
2789
عنوان

قیمتش چقدر باشه خوبه؟؟

131 بازدید | 9 پست

یه ظرفشویی دارم که اصلاً استفاده نکردم چون جا نداشتم فقط تو جهیزیه بود و کارتن نداره،  قیمتش تو بازار ۲۲ میلیونها به نظرتون چند بذارم برای فروش؟ پولش لازم دارم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فقط دوستانه میگم هجده بیست چرا فکر کردین  طرف به خاطردو سه تومن میاد جنس دوم دوم مسخره اسی نهایت بتونی دوازده سیزده بفروشی چون کارتن خداره و دست دومم به حساب میاد من میگم نفروش حیفه

اینکه چندسال از تولیدش گذشته باشه ( سال ساخت) و‌چند سری جدید بعدش تولید شده باشه تاثیر داره توی قیمتش 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
دو سه تومن کمه؟! تازه گارانتی هم داره

بله متاسفانه وسیله ای که میاد داخل خونه و کارتونش باز بشه دست دوم حساب میشه و کسی نمیاد جنس دست دوم رو به خاطر دوسه تومن  کمتر بخره میره نو میخره چون واقعا نمیشه اعتماد کرد به خصوص میگین کارتونی ندارن برای همین میگم خودت نگه داری بهتره بعدا میری به خونه بزرگتر الان میتونی خونه پدری خواهری اگه جا دارن به عنوان امانت بگذاری