2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره که کجا بخوای ای وی اف انجام بدی 

بعضی مراکز دولتی تقریبا رایگانه و کمتر از ۲_۳تومن درمیاد بعضی مراکز خصوصی هم  ۵۰_۶۰تومن میشه

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️

عزیزم بیا مرکز مادرو کودک شیراز ک نیمه خصوصی هم هستش حدودا 30تومن برات درمیاد.اگه میخای دولتی هم بری با داروها ملا 3تومن باهات درمیاد و تخمک کشی هم ک رایگان شده خیلی ارزونه

اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞
بستگی داره تو مراکز شخصی از بیست تا ۵۰ تومان تو دولتی کلش ۱۰ تومان 

کمتره عزیزم خیلی کم 3تومن باداروها(شامل بیمه) تخمک کشی هم رایگانه

اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞
کمتره عزیزم خیلی کم 3تومن باداروها(شامل بیمه) تخمک کشی هم رایگانه

من که تا الان تخمک کشی کردم فقط ۱۵۰۰  دادم تخمک کشی و دارو ها فردا میرم پول بریزم برا فریز حالا بگن کی بیا برا انتقال تو انتقالم پول میگیرن 

چطوری تا الان فقط دارو تخمک کشی ۳۰۰ یا ۴۰۰ تومان شده پول سنو و ویزتم نگفتم 

بچه ها من بیماری ارثی دارم با ای وی اف میشه یه کاری کرد به بچه هام نرسه این ارث؟

یه سوال دیگه هم دارم اینکه تعیین جنسیت باهمون ای وی افه؟یا اینکه بخوام دوقلو بشن

این۵امین کاربریمه 😉
من فقط اینجا شنیدم راه سختیه و با روح و روان آدم خیلی بازی میشه.داروهاشم بعدها روی بدن تاثیر میزاره. ...

راهش سخت هست ولی شیرینه میارزه مایی ک مجبوریم با این روش باردار بشیم باید استانه صبرو تحمل رو بالا ببریم