2777
2789

قرص مونته لوکاست جویدنی چهارماهه میخوره بچم...دوماهم دوجور اسپری دهانی استفاده کرد بعد سه ماه سرفه خوب شد ...الان همچنان قرصه رو میخوره

و انسان به اندازه ی امنیتی که به دیگران میدهد،مومن است🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرص مونته لوکاست جویدنی چهارماهه میخوره بچم...دوماهم دوجور اسپری دهانی استفاده کرد بعد سه ماه سرفه خ ...

میخوره،اسپری هم که هست،درست نمیشه،دیوانه که شدم،فقط میخوام بمیرم دیگه بچه رو اینطوری نبینم،بخدا حالم خیلی بده

من همه راهی برا پسرم امتحان کردم فایده نداشت دمنوش پونه و عناب جوشونده دادم یه روزه سرفش قطع شد الآنم تا میبینم یکم سرفه میکنه زود براش دم میکنم دیگه به سرفه نمیفته

گر نگهدار من آن است که من میدانم، شیشه را دربغل سنگ نگه میدارد!!

كاش احساسات زن ها رو انقدر ساده نميگرفتيم. احساسات يك زن تمام دارايي اوست. وقتي احساسات يك زن رو ناديده ميگيري شايد يك بار يا دو بار يا حتي سه بار دلش بشكنه و غصه بخوره و بعد ببخشه اما بار چهارم ديگه نميبخشه،نه ميبخشه و نه ديگه اون ادم سابق ميشه
میخوره،اسپری هم که هست،درست نمیشه،دیوانه که شدم،فقط میخوام بمیرم دیگه بچه رو اینطوری نبینم،بخدا حالم ...

دکتر به من گفت علائم سرفه بیش از دو هفته با این اسپری و غیره طول کشید بیار انتی بیوتیک بنویشم

انتی بیوتیک گرفته؟

البته بچه من خلطی بود

دخترانم... رها ❤ و تو راهی💋

عزیزم من 

ببین پودر ایرکاست بگیر روزی یه ساشه بده 

پرتقال لیمو شیرین نارنگی اصلا نزار بخوره فلفل دلمه ای اصلا ماست و دوغ اصلا نده

لعنتی معلوم نیست این چه دور از جون بچه ها کوفتیه دخترم دوماهه سرفه داره انتیبیوتیک اصلا تاثیر نداره 

با بینی پاک پمپی حتما بینیشو شستشو بده 

ببین من هر وقت چایی کوهی و پونه و آویشن و زنجفیل براش دم میکنم سرفه هاش خیلی کمتر میشه 

به قول خاله قورباغه اگه نقووورم میترکم اگه بقووورم که سنگم میزنن پس چیکار کنم