2777
2789
عنوان

تزریق چربی صورت

| مشاهده متن کامل بحث + 10604 بازدید | 25 پست
من صورتم خیلی ظریف بود الان شقیقه هام اینقد پف داره و گونه هام زده بیرون خوشایندم نیست چون خیلیییییی ...

درست ميشه عزيزم اصلانگران نباش

اللهم عجل لوليك الفرج♥️🌹                                       توتاپيكايى ميرم ونظرميدم كه اطلاعات داشته باشم🌹يه خانم فعال،مستقل،پرانرژى،جذاب ومثبت انديش ومثبت نگر😍بخودم وديگران احترام ميذارم بيايدهمگى بهم احترام بذاريم ♥️هرگونه بى احترامى وبحثى روجواب نميدم چون من احترام برام اولويته🥰بيايدباهم خوب باشيم اينطورى دنياجاى قشنگى ميشه❤️❤️❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ایلامم و ۳تومن شد به شدت باید صبور بود امروز روز چهارم منه و توی این چهار روز صبحش یه جور بودم ش ...

سلام عزیزم

حالتون چطوره؟ تزریق چربیتون چطور از آب در اومد؟

من ۲۱اسفند تزریق داشتم و روحیه ام داغون اونقدر که پشیمونم. اومدم اینجا تجربیات بقیه رو بخونم، ممنون میشم پاسخ بدین.

سلام عزیزم حالتون چطوره؟ تزریق چربیتون چطور از آب در اومد؟ من ۲۱اسفند تزریق داشتم و روحیه ام داغون ...

تزریق چربی واقعا افتضاحه برای چی تزریق کردین 

اگه صورتشون عیب و ایرادی نداره اصلا تزریق نکنید عوارضش تا آخر عمر باهاتون می مونه 

زمان بدين اگر درست نشه بايد برين چربي رو تخليه كنيد 

با جراحي سر پايي كه كلينيك هاي زيبايي انجام ميدن منتها دكتر خوبي برو كه چربي رو كامل برداره

پزشك من دير چشمم چربي تزريق نكرد گفت خطرناكه

قرار شد برامون تجربيات بذاري ك نداشتي ميسه لطفا بگي چي شدي؟ 

كاربري قبلي من از دسترس خارج شده 

قبلا تو سايت از تجربه تزريق چربي به صورتم صحبت كرده بودم و تجربه ناراحت كننده ام

الان بيشتر از يك و نيم سال از تزريقم ميگذره و اومدم از تجربه ام براتون بعد از اين مدت بگم

ديگه مثل ماه هاي اول تزريقم  صورتم چاق و بدفرم  نيست و ديگه چربي ها روي صورتم جا افتاده شدن ولي از بين نرفتن بعد از اين همه مدت 

قسمت گونه و فك و شقيقه و خط خنده تزريق كرده بودم كه خط خنده و شقيقه كاملا جذب شده اما گونه و فك تا حدي باقي مونده كه بنظرم به زيبايي صورتم افزوده 

اگر تزريق چربي انجام دادين و ناراحت هستين زياد غصه نخوريد 

زمان ميبره ولي مشكلتون حل ميشه

ولي در كل به مسي پيشنهاد نميدم اينكارو انجام بده فقط خيلي كم قسمت گونه اگر دلتون خواست تزريق كنين گونه خوب ميشه ولي خيلي كم