2777
2789
عنوان

وای دیگه هیچی واسه .....نمیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 64 پست
ولی من همین دو روز پیش رفتم خریدم بهم دادن 😐البته من مجردم و برا کیستم قرص میخورم 

من تهرانم از تهران شروع کردن بخشنامه دادن

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.
این شوهر من انگار ی چیزایی میدونست ماه پیش رفته بود کلی قرص و کان خریده بود...گفتم واسه چیته مگه قحط ...

کان😂😂

اگر زندگی بر اساس قانون جذبی باشه شیطان همون فکر و احساسات منفی ای هستش که ما با اون ها به زندگی مون گند زدیم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این شوهر من انگار ی چیزایی میدونست ماه پیش رفته بود کلی قرص و کان خریده بود...گفتم واسه چیته مگه قحط ...

این مرد زندگیه 🤣🤣🤣🤣

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

همیشه هوششو تحسین میکنم🤣🤣

احسنت 😂

وای هی میخونم خندم میگیره 😂😂منم به شوهرم بگم بره بگیره قحطی داره میاد😂😂😂

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
داروخونه رو عوض کن من دیروز شبانه روزی رفتم دارو بگیرم به یه خانومی دادن

چندجا رفتم گفتن قانون جدیده من تهرانم از اینجا شروع میشه بخشنامه شو دادن

میگه مگه دوتا بچه داشته باشی

برو چار تا داروخونه میدن بابا. کی گفته نمیدن . هر داروخونه و هایپری میری انواع و اقسام ک ا ن ...م رو چیدن . قرصم‌میدن . همه چی هم میدن. کدوم‌شهری مگه که اوضاع اینطوریه🚶‍♀️

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
احسنت 😂 وای هی میخونم خندم میگیره 😂😂منم به شوهرم بگم بره بگیره قحطی داره میاد😂😂😂

بگو کارتونی و جین بخره😂

{اللَّهُمَّ انْشُرْ عَلَینَا غَیثَکَ وَ بَرَکَتَکَ وَ رِزْقَکَ وَ رَحْمَتَکَ وَ اسْقِنَا سُقْیا نَاقِعَةً مُرْوِیةً مُعْشِبَةً تُنْبِتُ بِهَا مَا قَدْ فَاتَ وَ تُحْیی بِهَا مَا قَدْ مَاتَ نَافِعَةَ الْحَیا کَثِیرَةَ الْمُجْتَنَی تُرْوِی بِهَا الْقِیعَانَ وَ تُسِیلُ الْبُطْنَانَ}خداوندا✨سفره باران و برکت و رزق و رحمتت را بر ما بگستران، و ما را سیراب کن به بارانی سودمند و سیراب کننده و رویاننده گیاهان،که به سبب آن برویانی آنچه را از دست رفته،و زنده کنی آنچه را مُرده🌳🌞

بگو کارتونی و جین بخره😂

وای خدا😂😂😂😂

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
اونو حتی تو فروشگاه‌ها هم میتونی بخری چرا جو میدی!!!

جو چیه بابا انگاری حوصله شوخی دارم میگم از چند جا از داروخانه ها پرسیدم ندادن اگه جای رو بلدید بگید که منم بگیرم یه بدبخت دیگه نیارم

چندجا رفتم گفتن قانون جدیده من تهرانم از اینجا شروع میشه بخشنامه شو دادن

مطمئن باش بگردی پیدا میکنی 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون