2777
2789
عنوان

وای دیگه هیچی واسه .....نمیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 64 پست

داروخونه رو عوض کن

من دیروز شبانه روزی رفتم دارو بگیرم به یه خانومی دادن

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا من دیروز رفتم خریدم راحت 

کدوم شهری 

مراقب تایپ کردنت باش پشت هر اکانتی قلبی می تپه🫀کاربرری سوم😭🤣🥴♥️🙃🙂                                                                                   

این شوهر من انگار ی چیزایی میدونست ماه پیش رفته بود کلی قرص و کان خریده بود...گفتم واسه چیته مگه قحطیه؟ گفت الان ن ولی بعدا همینم گیرت نمیاد

خوشا آنکس که در دنیا دوقُل دارد💖💖روز زایمانم همسری این متن استوری کرد واسم:بهشت زیر پای مادران است ولی تو ای بانو با این دو دلبندت فردوس را برای خود خریده ای♥️♥️لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم
این شوهر من انگار ی چیزایی میدونست ماه پیش رفته بود کلی قرص و کان خریده بود...گفتم واسه چیته مگه قحط ...

🤣🤣🤣🤣🤣

اگر گلی را دوست دارید آن را نچینید، چون با چیدن، آن گل می میرد و دوست داشتن تمام می شود. اگر گلی را دوست دارید بگذارید بماند. عشق مالکیت نیست عشق قدر چیزی را دانستن است
والا خیلی مملکت خوبی داریم هی ام بزاییم

تازه ماشین و زمین و وام جایزه هم داریم😂😂😂مگه کسی روانی واسه یه وام یه ماشین قسطی یه بچه بیاره  مثل نسل خودمون بدبخت بشه

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.

جلوگیری طبیعی 😅 چشه مگه 

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.
🤣🤣🤣🤣🤣

همیشه هوششو تحسین میکنم🤣🤣

خوشا آنکس که در دنیا دوقُل دارد💖💖روز زایمانم همسری این متن استوری کرد واسم:بهشت زیر پای مادران است ولی تو ای بانو با این دو دلبندت فردوس را برای خود خریده ای♥️♥️لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم